Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem nem érti meg, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem nem érti meg, hogy nem akarok strandra menni jelen állapotomban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 2,5 évesünk, illetve gy januárban született fiunk. Az első gyerek utána hamar visszanyertem a szülés előtti alakom, a mostaninál jóval nehezebben megy. Járok mozogni, dietetikus által írt étrendet követek, mindent megteszek annak érdekében, hogy sikerüljön. A mostani alakom még messze van attól, ami tetszene a tükörben, így nem akarok idén strandolni, mondtam neki, hogy nyugodtan menjen a gyerekekkel, lefejem a kicsinek a tejet is, de nem érti, hogy én ebben az állapotomban nem akarok. Rosszul érezném magam, hogy mindenki engem bámul, vagy sok csinos ember van a strandon. Szerinte senki nem ezzel foglalkozik, hogy másokat nézzen, szerintem meg ez álszentség, mindenki megnézi a többi embert.

2021. jún. 26. 10:40
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
52%

Régen voltak te strandon!

Az utóbbi 50 évben én rengeteg ronda, kövér, formátlan, fogatlan, igénytelen embert láttam

Éppen ezért nem is bámultam őket.

Egy kismama meg szép, akár szülés előtt, akár utána.

De téged se bámlunálak.

Nem azért megy oda az ember.

Buszra se szállsz, boltba se mész?

2021. jún. 26. 11:20
 22/40 anonim ***** válasza:
11%
Ja nekem is ezt mondták, amikor a soványságom miatt nem akartam strandra menni, hogy senki nem fog velem foglalkozni, ne aggódjak. Aztán összesúgtak a hátam mögött, hallottam, hogy valaki azt gondolta, beteg vagyok. Nyilván volt aki diplomatikusan hallgatott, de baromira bánom, hogy elmentem. Most már 20 éve nem járok, pedig most szerintem elég nagy sikerem lenne, mert az anorexiás csontkollekció karcsú, formás lányos alkatú szép nő lett, csak van egy bőrbetegségem, amit egyelőre nem sikerült kezelni és emiatt nem mehetek.
2021. jún. 26. 11:45
 23/40 A kérdező kommentje:
Nem fosztom meg őt a strandolástól, mondtam neki, hogy menjen a gyerekekkel, akár a barátaival, akár a tesójáékkal. Boltba megyek, de ott nem bikiniben vagyok, mint strandon, hanem ruhában, tehát nem összehasonlítható a kettő egymással.
2021. jún. 26. 12:00
 24/40 anonim ***** válasza:
69%

"5-8 kg!!! 😂😂😂 Te beteg vagy."

Egyetértek.

Amúgy senkit nem érdekel az alakod, csak téged.

2021. jún. 26. 12:03
 25/40 anonim ***** válasza:
65%
Vegyél egy strand kendőt. Legalább nem ég le a vallad.
2021. jún. 26. 12:05
 26/40 anonim ***** válasza:
66%
A 6 hónapost minek akarod rásózni? Neki még nem kell strand. Menjen a nagyobbal te meg ülj otthon a kicsivel,ennyi ésszel.
2021. jún. 26. 12:10
 27/40 anonim ***** válasza:
22%
És ha a kérdezőt ez zavarja és nem akar így strandra menni, akkor mi van? Nem az volt a kérdés, vagy kérés, hogy ti győzzétek meg ennek ellenkezőjéről. Úgy állítjátok be, mintha ez rossz dolog lenne. Így látatlanban egyébként könnyű ítélkezni, biztos nektek is van olyan heppetek, amire én csak legyintek, hogy ugyan. Idióta népség...
2021. jún. 26. 12:40
 28/40 anonim ***** válasza:
98%
Én nagyon sajnállak, hogy ennyire betegesen alakítja az életed más emberek véleménye. Ne haragudj, de ha valami betegség miatt elhíznál, akkor mit csinálnál? Bezárkózol a házba életed végéig? A testünk változik, öregszik, rondul. El kéne ezt fogadni, nem ilyen felszínesnek lenni többgyerekes anyaként. Inkább strandolok vidáman a pár kiló plusszommal, mint besavanyodott botsáskaként üljek otthon. Neked valami testképzavatod van, menj el pszichológushoz mert nagyot fogsz szívni.
2021. jún. 26. 12:54
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
#27 de ha egyszer objektíven látjuk, hogy alaptalan a kérdező félelme és semmi hátránya nem származna abból ha megpróbálná jól érezni magát, akkor miért ne próbálnánk meggyőzni? Szerintem még az lenne a hiba, ha tanácsokat osztogatnánk, hogy hogyan védje ki a férje kérését, miközben neki is lehetne egy jó napja, ha túllendülne az alaptalan önostorozáson.
2021. jún. 26. 13:00
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
A strandon megnézem a csajokat, de a házaspárok nem érdekelnek. Nem is emlékszem senkire onnan, ha láttam is bárkit is. Szóval hülyeség emiatt nem menni. Mások se a feleségeket fogják bámulni szerintem
2021. jún. 26. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!