Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket nagyon zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nagyon zavarna ha a párotok szexuális aktus közben nem tud elélvezni, csak úgy, hogyha önmagának csinálja? 25f

Figyelt kérdés

Már első kapcsolatom óta fennál ez a probléma. Egyszerűen aktus közben, vagy ha a partnerem veri ki nekem akkor nem tudok elélvezni.

Első barátnőmmel is ez volt az egyik ok hogy szakítottunk.

Fura, hogy mikor először összejövök egy lánnyal az első pár hónapban mikor vele vagyok herefájásom, és prosztatafájásom lesz.

De mindegy, sok oka lehet.

Mivel randim lesz nemsokára és összejönnék azzal a lánnyal, tartok tőle, hogy ez a problémám a jövőben is fent fog állni, ezért is főleg lányokhoz\hölgyekhez szól a kérdésem, hogy ez mindenképpen nagyon zavaró tényező lenne?

Türelmesek lennétek, vagy hamar lépnétek?

Fiúk/férfiak, nektek van/volt hasonló problémátok?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Kört német is írjatok légyszi!

#szex #barátnő #barát #elélvezés #Elmaradó ejakuláció
2021. jún. 22. 18:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy tantramester vagy és sosem ejakulálsz. :D
2021. júl. 19. 14:58
 62/63 anonim ***** válasza:
74%
ha ez segít, nekem meg az van hogy amelyik nőben valamiért nem bizok annyira, az nem tud leszopni, ha órákig 69ezünk akkor sem, amelyikben bízok annak meg 5 perc alatt is telespiccelem a száját, ha nem szop jól akkor is.dugásnál nincs olyan gondom hogy ne mennék el. vegyél szerintem egy maszturbátort,meg síkosítót és azzal csináld önkielégítést ne kézzel,mert nagyon megszoktad hogy kézzel verd ki magadnak, ráadásul erős szorítással és gyors ütemben.nem kell azon csodálkozni hogy ilyen gondok vannak ha 13éves koruktól évekig csak verik faszukat kiscsávók míg puncihoz jutnak. egyszerűen ez a megszokás rögzül, ezt főleg üzenem 9-es mentálisan beteg csajnak!!! föleg nőnemüként tudhatná lányoknál meg a csikló orgazmus rögzül be tizenévesen,aztán csak csikló izgatástól tudnak elélvezni a többségük, és SOKKAL kevesebb nő képes simán hüvelyi orgazmusra. még több pirosat nyomjanak ide a hűlyék,még azt is leirom hogy szerintem 13-14 évesek házasodását is támogatom, akkor nem az önkielégítés rögzül be nálluk, hanem a rendes szex, és elkötelezettség a párjuk iránt. csak ezért egy dologért sajnálom hogy nem romának születtem, vagy a harmadik világba, hanem a mindent jobban tudó és mindent jobban csináló CIVILIZÁLT VILÁGBA...
2021. dec. 17. 22:10
 63/63 anonim ***** válasza:
58%
62: 14 évesen az emberek 95%-a azt sem képes eldönteni egyedül (sőt, legtöbbször sehogyan), merre tanuljon tovább, mit csináljon a nyugdíjig, vagy egyáltalán mihez kezd az életével. Szerinted azt el tudná dönteni, kivel házasodjon? így is van elég "fél év múlva válunk" házasság, nem kéne megtízszerezni!
2021. dec. 18. 11:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!