Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek kisebb a szexuális igényük mint egy férfinek?
Szerintem ez így általánosítva hülyeség...
Embere válogatja...
29/F
Szerintem tapasztald ki saját magadnak, lehetőleg ne a haver csajával. Ja, és persze jó lenne mellőzni az olyan kifejezéseket, mint "megdugja" a leendő barátnőd előtt pl., mert a végén neki se lesz kedve veled ágyba bújni.
A nők szexuális igénye akkor a legnagyobb egyébként, amikor peteérésük van; a szervezet ilyen módon jelzi, hogy mikor kell szeretkezni ahhoz, hogy gyerek legyen belőle.
A fogamzásgátló és a hormonproblémák okozhatnak drasztikus vágycsökkenést a nőknél. De hát a férfiak nem szeretnek gumit húzni általában, tehát ez az egyetlen megoldás, hogy ne legyen gyerek. Úgyhogy ne csak őket tessék hibáztatni hasonló problémák esetén.
"Persze ha meggdugja utána már boldog a csaj is jó volt neki..."
Attól mert boldognak tetteti magát és azt hazudja még nem az ! :-) Egy igazi kapcsolatban a felek naponta 4-5 alkalommal szexelnek, amikor csak van idejük, egész nap falják egymást, ott a haverodéknál komoly problémák lehetnek !
Hát, tényleg embere válogatja.
Én például igénylem annyira, mint egy férfi szerintem.
Csak néha ez az egész annyira körülményes tud lenni, hogy már a gondolattól elmegy a kedvem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!