Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknek kisebb a szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biohazardxxx kérdése:

A nőknek kisebb a szexuális igényük mint egy férfinek?

Figyelt kérdés
Haverom panaszkodott hogy 3,5 éve vannak együtt barátnőjével hetente max 2-3x aludnak együtt és mindig ő kezdeményez az ágyban a nő meg vagy elutasitja mert fáradt avgy valamire hivatkozik vagy nincs kedve hozzá de ha ő nem kezdeményez akkor nincs is aktus.Persze ha meggdugja utána már boldog a csaj is jó volt neki... ez normális dolog? Szimplán lustaság a nő részéről vagy ez már valami rossz dolog lenne?

2015. febr. 15. 19:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
lol... na jó köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 15. 19:41
 12/16 anonim ***** válasza:
én lány vagyok és azt mondom hogy sztem egyáltalán nem kisebb, legalábbis nálam nem.
2015. febr. 15. 19:42
 13/16 anonim ***** válasza:
úgy van b.a.z.d.+ "férfinek" hát gratulálok...
2015. febr. 15. 19:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Én szinte mindig szexelnék :D 26/N
2015. febr. 15. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Milyen ismerős a helyzet.

Sose alkalmas az idő.Kipróbáltam akkor,hogy nem is próbálkozom.Na abból milyen botrány lett!

Viszont még a masztiról is leszoktam.

Megbeszélni persze.Blabla...már akivel lehet.

Mert bizony nem mindenkivel lehet.

Pedig szerettem szexelni,vágytam is rá.Mi több,jó is voltam benne.De mostanra elegem lett belőle.Csak bajom van vele.

2015. febr. 15. 20:38
 16/16 anonim ***** válasza:

15

Ja igen.Úgymond hímnemű vagyok.

2015. febr. 15. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!