Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélendő úgy is fizetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő úgy is fizetni egy nő társaságáért, ha nem történik szexuális aktus?

Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 08:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem elítélendő, csak szomorú.

Bár én lehet, nem vagyok mérvadó, szerintem az se elítélendő, ha szexért fizetsz.

2021. jan. 9. 08:26
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Nem, csak hülyeség.
2021. jan. 9. 08:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Tedd szt, ami szíved joga. De megkérdezhetem, hogy miért? Mármint tetszik a lány, vagy csak magányos vagy?
2021. jan. 9. 08:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nőnek is jó ez meg neked is, akkor másnak nincs köze hozzá. Azzal sincs baj, ha a szexért fizet valaki.
2021. jan. 9. 08:46
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
Inkább hülyeség....
2021. jan. 9. 09:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Magányos vagyok..
2021. jan. 9. 09:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Te vagy aki barátnőt kereset itt pénzért? Mindenki irigykedett rá itt, én meg elgondolkoztam, hogy vajon minek pénzért barátnő neki. Az opciókat forgattam míg a többiek irigykedtek, de minek :D! Tippelve csak fogadott a barátaival, hogy neki január 9 és 12 között barátnője lesz, bár nem emlékszem a dátumra amit írt, vagy ez után, bár ha nyer is a barátnőre is költ pénzt, ergo nyert is meg nem is, ha meg olyan a pénzelt nő, akkor inkább az ellenkezője. Én először azt hittem valakit féltékennyé akar tenni, vagy lekoptatni. Ezzel csak az a probléma, hogy lehet pont az ellenkezője lesz, és gratulálva boldogan megy majd oda hozzájuk, akit féltékennyé akartak tenni, hogy milyen szép pár, vagy a masik opció, hogy utána nem fog vele találkozni, ha introvertált a tetsző lány, vagy a harmadik, a lekoptatós ok miatt meg lehet, hogy a másik nem is foglalkozik vele, csak ő értette félre és ő meg a pénzt dobta ki így, ha a csaj olyan, ha kellemes társaság akkor szerzett magának egy pár jó napot és addig sem gondolt a téveszméire. Az is lehet hogy összejön a csajjal és utána jön rá, hogy nem is foglalkozott az a másik vele.Ha meg ténylegesen zaklatta a másik akkor arra meg ott van a feljelentés és a távolságtartási, ilyen helyzetbe hülyeség fiztetni valakinek, hogy hátha lekopik a zaklató, mert akkor veszélyezteti azt is akinek fizet. A dátumra már nem emlékszem, de inkább a fogadas a sanszos, de ez az opció is elgondolkodtató, amit írsz, van már ilyen szolgáltatás is, hogy bérelt randi barátnő, szexuális szolgáltatás nélkül, ezt annál a kérdésnél is leírták már. Amugy kihasználni egy olyat akinek semmi köze az ő dolgukhoz szerintem ez elítélendő, amikor rávesz valakit pénzért vagy cimbiségből, hogy tegye féltékennyé a harmadikat vele együtt vagy segítsen lerázni. Azért mert egyrészt kihasznál egy embert ezért, még ha azt a másik élvezi is, másrészt annak a harmadiknak is lehet lelkiproblémát okoz ezzel ha nincs túl sok önbizalma, ahelyett hogy ténylegesen udvarolt neki a pasi, aki ezek szerint nem viselkedett férfi módjára, csak óvodás módjára. De utána annak lesz a legkellemetlenebb akinek semmi köze nem volt hozzá, és segédkezett ebben, pláne mikor látja hogy mennyire megbántották a harmadikat. Ez olyan mint a hazugság.

Nem ítélendő el a te opciód, ha csak azért teszed, mert magányos vagy, csak háát ha a pénzed nem milliókban számolható és beosztással tartandó számon, akkor neked kellemetlen mert kevesebb a pénzed ilyen oldalról. Szerintem inkább szerezz magadnak barátokat, a pár meg jön majd magától később, de te tudod, ha neked ez így jó és a csajnak is, egyéni magánügyetek.

2021. jan. 9. 09:13
 8/11 anonim ***** válasza:

* Amugy kihasználni egy olyat akinek semmi köze az ő dolgukhoz szerintem ez elítélendő, amikor rávesz valakit pénzért vagy cimbiségből, hogy tegye féltékennyé a harmadikat vagy segítsen neki lerázni.

Azért elítélendő, mert egyrészt kihasznál egy embert ezért, még ha azt a másik élvezi is, de ebből arra a következtetésre jut egy kívülálló, hogy a személyisége igen ego, ha ugy tartja kedve akkor nem érdekli, hogy mast eltipor, másrészt annak a harmadiknak is lehet lelkiproblémát okoz ezzel, akit féltékennyé akartak tenni, ha nincs túl sok önbizalma, ahelyett hogy ténylegesen udvarolt volna neki a pasi, aki ezek szerint nem viselkedett férfi módjára, csak óvodás módjára, de egy ilyen után borítékolhatja, hogy akit féltékennyé akartak tenni az továbblép és talál majd magának olyat aki nem játszmázik és igazán szereti. De utána annak lesz a legkellemetlenebb akinek semmi köze nem volt hozzá, és segédkezett ebben, pláne mikor látja hogy mennyire megbántották a harmadikat. Ez olyan mint a hazugság.

Javítva ez a rész mert félreérthetően fogalmaztam így nemrég ébredve.

2021. jan. 9. 09:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok.
2021. jan. 9. 09:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Hasonló volt a kérdés, ezért volt a kérdésem.

Írtam nem elítélendő ezen opcióval, hogy magányos vagy, de írtam, hogy nem biztos hogy jó ötlet, mert fogy a pénzed, és ha olyan a pénzelt barátnő, akkor a pénzed mellett az önbizalmad is fogy majd, de a magányod erősebb lesz, csak társul hozzá egy félelem is, ha olyan a csaj, és ezután a tapasztalat után lehet évekbe teli míg nyitni tudsz. Inkább jobb baráti társaságot építeni, ahol előbb utóbb betoppan majd az igazi barátnő egy közös baráti társaság közvetett ismerőseként.

2021. jan. 9. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!