Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nagyon zavarna ha a párotok szexuális aktus közben nem tud elélvezni, csak úgy, hogyha önmagának csinálja? 25f
Már első kapcsolatom óta fennál ez a probléma. Egyszerűen aktus közben, vagy ha a partnerem veri ki nekem akkor nem tudok elélvezni.
Első barátnőmmel is ez volt az egyik ok hogy szakítottunk.
Fura, hogy mikor először összejövök egy lánnyal az első pár hónapban mikor vele vagyok herefájásom, és prosztatafájásom lesz.
De mindegy, sok oka lehet.
Mivel randim lesz nemsokára és összejönnék azzal a lánnyal, tartok tőle, hogy ez a problémám a jövőben is fent fog állni, ezért is főleg lányokhoz\hölgyekhez szól a kérdésem, hogy ez mindenképpen nagyon zavaró tényező lenne?
Türelmesek lennétek, vagy hamar lépnétek?
Fiúk/férfiak, nektek van/volt hasonló problémátok?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Kört német is írjatok légyszi!
Szóval téged a nő tulajdonképpen zavar a szexben.
Pontosabban a kielégülésben, mert az önkielégítés azért mégsem szex.
Nem tudom, mit csinál veled a pszihológus, meg az ovos, de az önkielégtésről állj csak le. Semmi köze dugáshoz, kivéve a végeredményt. A markoddal úgy szorítod, ahogy akarod, akkor lassítasz, vagy szünetelhetsz, amikor akarod, szóval semmi életszerű nincs benne, még távolabb visza valós közösülés élményétől.
Dehát tudod te ezt.
50-es!
Nem javítottam át nem tudom mire gondolsz.
Lehet hogy a kulcsszavak tévesztettek meg?
Oda azért tettem be, hogy barát, hogy olyan kérdésekben is megjelenjen ha valaki a barát kulcsszót teszi be a keresőbe
Kérdező!
Helyes!
Mi volt az orvosnál?
Kiskoromban volt fitymaszűkületem, így sajnos belevágtak a pénisze be, el képzelhető, hogy ettől van.
De elképzelhető, hogy berögzült, hogy jobban érezzem, ezért gyorsan, és nagyon szorítva önkielégítettem.
De azt mondta, hogy menjek bővebb kivizsgálásra
Előző!
Volt, hogy 2 óra 15 percig bírtam, de amint látod a legtöbb nő nem örülne ennek...
59-es!
Így van! Semmi nem jó nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!