Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nagyon zavarna ha a párotok szexuális aktus közben nem tud elélvezni, csak úgy, hogyha önmagának csinálja? 25f
Már első kapcsolatom óta fennál ez a probléma. Egyszerűen aktus közben, vagy ha a partnerem veri ki nekem akkor nem tudok elélvezni.
Első barátnőmmel is ez volt az egyik ok hogy szakítottunk.
Fura, hogy mikor először összejövök egy lánnyal az első pár hónapban mikor vele vagyok herefájásom, és prosztatafájásom lesz.
De mindegy, sok oka lehet.
Mivel randim lesz nemsokára és összejönnék azzal a lánnyal, tartok tőle, hogy ez a problémám a jövőben is fent fog állni, ezért is főleg lányokhoz\hölgyekhez szól a kérdésem, hogy ez mindenképpen nagyon zavaró tényező lenne?
Türelmesek lennétek, vagy hamar lépnétek?
Fiúk/férfiak, nektek van/volt hasonló problémátok?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Kört német is írjatok légyszi!
Nagyon zavarna. Ha nem tud elfogadható magyarázatot adni rá, vagy nem megy orvoshoz, én biztos szakítanék.
Minek vagyok akkor ott mellette? Dísznek?
23-as!
Izgató vagy neki, csak nem tud elélvezni. Nem tehet róla.
Ne elégítsd ki magad kézzel. Mást, különböző módokat találj erre.
Kurvára sértő egy nőnek, ha nem miatta elégülsz ki. Egy ideig próbálkoznék, de tudom, hogy ezt ép eszű nő nem bírná sokáig, mivel megalázó.
22/L
#27 vagyok
Igaza van a #28-nak!! Nagyon sértő!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!