Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képes voltál ott hagyni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes voltál ott hagyni egy amúgy jólműködő kapcsolatot a rossz szex miatt? Hogy végződött?

Figyelt kérdés

2021. jún. 21. 11:06
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
28. Jól összefoglaltad! A gy-val az a baj, hogy a szex kérdésénél rengeteg fuatal és friss kapcsolatos szól hozzá. Én 40 felett marhára nem az látom a környezetemben hogy a szex áll a a középpontban! Vagy ha igen, akkor ellentétes előjellel, azaz legalább az egyik félnek mennyiségi vagy minőségi problémája van. Nálunk már 10 napja nem volt semmi, de nem frusztrál, ugyanis bőven van a fejünkben, az életünkben egyéb dolog is. 20 év házasság már csak hab a tortán! 😊
2021. jún. 23. 14:05
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

A rossz szex és a kevés szex nem ugyanaz. Attól, hogy valaki keveset igényel (mint pl. én, pedig én is fiatalnak számítok még), még nem jelenti azt, hogy amikor szexelek, az nem jó, nem tartalmas.

A rossz szex nekem a következőket jelenti:

- Nem figyelem a másik igényeit, ezért kellemetlen lesz neki, vagy egyenesen fájni fog

- Ráerőltetem a másikra a szexet akkor is, ha ő nem akarja, akár erőszakkal, akár manipulációval

- Ráerőltetek olyan dolgot a másikra, amit utál az ágyban

- Csak a saját igényeim a fontosak, nem érdekel, hogy ő kielégült-e

Igen is, én még mindig tartom magam ahhoz, hogy ezekhez kell egyfajta közöny. Hiszen ha szeretek valakit, és nem csak egy tárgynak használom az ágyban, akkor figyelek a legapróbb rezzenéseire is, ezáltal örömet tudok neki okozni.

Exemmel is azért romlott el a szex, mert elengedte magát. Az elején gondolom még teljesíteni akart, akkor figyelt is rám, viszont belekényelmesedett, és tett rá nagy ívből, hogy én nem akarom magát a szexet, vagy mondjuk egy bizonyos pózt, testrész érintését nem akarom. Közben az élet más területein is megnyilvánult, hogy a tulajdonaként kezel, nem pedig a szerelmeként, kedveseként.

2021. jún. 23. 15:26
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
32. Persze ez így oké. Rossz szex... Na de a másik fél hogyan élje meg a szexet, ha látja hogy a partner húzza a száját, szabotálja az egészet? Mi van akkor, ha pontosan az a fél esik pofára, aki odafigyel, aki az aktív? Nekem pontosan az a rossz szex, sőt, brutál kiábrándító és illúzió romboló, amikor a párom csak azért szexel velem, hogy hetekre ki legyen pipálva a dolog. Hetekre, nem napokra. Ez nem csak rossz szexet indukál, hanem megalázó is. Amikor viccelődesz, incselkedsz, szexuális töltetet raksz bele, ő meg fapofával hárít, olyan visszaszólásokat enged meg magának, amivel földbe tapos, na az mi? Nem a pózokkal van a baj, vagy valami erőltetett dologra, hanem a legalapvetőbb vonzalommal.
2021. jún. 23. 17:25
 34/39 anonim ***** válasza:
48%
Igen. Most egy sokkal jobb férfival élek együtt már jóideje, akivel a szex is szuper.
2021. jún. 25. 17:22
 35/39 anonim ***** válasza:
96%
Én hozzátenném azt is, hogy a szex nem csak önmagáért fontos. A szex általában a kapcsolat egyfajta indikátora. Ha már egyáltalán nincs, az mindenképpen megmutat valamit, mert azért egy egészséges, felnőtt emberben nem szűnik meg a vágy úgy általában. Csak már nem a társa felé irányul, nem tudja őt férfinek, nőnek nézni. Ami rohadt frusztráló és romboló. Én nő vagyok, és igen, léptem már ki azért, mert nem éreztem nőnek magam a kacsolatban, mert a párom nem volt képes a szexre velem, nem kívánt. Az is jelez valamit, ha rossz a szex, azaz ha a felek nem figyelnek egymás igényeire, csak darabszámra legyen meg. Ott is van egy elfáradás, kommunikáció és bizalomhiány a felek között. Szóval szerintem igenis kellene figyelni a szexre, mert anélkül tulajdonképpen mi a párkapcsolat? Barátság, vagy lakótársi viszony, semmi más.
2022. febr. 22. 14:45
 36/39 anonim ***** válasza:
32%

35! De miért PONT a szex a legfontosabb?

Bocs én pasi vagyok és elmondom, hogy szexelni bárkivel tudok, aki nőnemű és nagyjából megfelel, de attól még nem fogok vele összejönni! Akivel meg egész napokat el tudok tölteni és jól érzem magam, azzal meg akkor is tudok szexelni, ha amúgy nem egy álomszép nő. Erről ennyit!

2022. febr. 22. 14:51
 37/39 anonim ***** válasza:
95%
36-os nem értem a válaszod. Itt most arról megy a diskurzus, hogy mi van, ha a kapcsolatban rossz a szex. Ergo, ha a felek között van valami diszharmónia e tekintetben. Nem azt írtam, hogy a LEGfontosabb, csak azt írtam, hogy igenis fontos része a kapcsolatnak, és ha nem működik, én azt nem igazán tudom párkapcsolatnak tekinteni. A te felfogásod szerint akkor a szex csak olyan, mint az evés, bárhol, bárkivel kielégíthető? Ez is egy hozzáállás, csak megfelelő partner kell hozzá, akinél nem elvárás a monogámia.
2022. febr. 22. 14:54
 38/39 anonim ***** válasza:
58%

37! Én meg úgy gondolom, hogy egy párkapcsolatban a szexualitás egy túlmisztifikált dolog, és nem ezen kéne múlnia egy kapcsolat jövőjének, ha két ember alapvetően összepasszol és kiegészíti egymást, akkor nehogy már azon menjenek szét, mert nem lepedőszaggató a szex. Kapcsolat is van szex nélkül, szex is van kapcsolat nélkül. Sose fogadtam el teljesen, hogy egy elvileg lelki sorsközösségnek -ami a párkapcsolat volna alapvetően- miért ilyen létfontosságú eleme a jó szexuális élet.

Te abból indulsz ki, hogyha két ember összepasszol, akkor a szex is jó köztük, ez nagyon nem igaz feltétlenül.

Csak, hogy értsd életem talán legnagyobb szereleme egy olyan nő, akit egyáltalán nem tartok vonzónak, azt szerettem meg aki! Igaz nem is vagyunk együtt, de nem emiatt nem működött a dolog.

2022. febr. 22. 18:35
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
38-as ne akarjuk egymásra erőltetni a véleményünket! Van, akinek fontos a szex, nála probléma lesz a rossz vagy nem létező szexualitás. Van, akinek nem, mint pl neked, itt meg más elemek lesznek hangsúlyosak. Nem kell megegyeznünk ebben, csak mindenki találjon olyan társat, aki megfelel az igényeinek.
2022. febr. 22. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!