Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes voltál ott hagyni egy amúgy jólműködő kapcsolatot a rossz szex miatt? Hogy végződött?
Nőként írok. Ez azért van, mert sok ember nem képes szexelni ha már nem tudja tisztelni a párját, unják, esetleg meg is utálták egymást. Lehet, hogy neked igényed van arra, hogy másra gondolva magad alá gyűrd az asszonyt és csodálkozol, hogy ő ezt miért nem akarja, de a hiba akkor a te készülékedben van. Ha a kapcsolat elején volt szex és mindketten élveztétek, akkor nem azért romlott meg, mert nagyon alacsony a másik libidója, hanem mert már nem kíván téged.
Azt írod, az emberek nem akarnak szexelni, ezért megy szét rengeteg házasság. Szerintem meg azért, mert mással akarnak szexelni. Én ha van valakim, akit kívánok, kétnaponta kívánom. Ha nincs olyan férfi, akit kívánok, akkor szenvedek egyedül, de kibírom, nem fogok belemenni félmegoldásokba, mert nem tudom a szexet annyira kívánni, hogy lefeküdjek olyannal, akihez nincs gusztusom. Ez házasságon belül is így van. Ha elhidegültök egymástól, természetes hogy szex sem lesz már.
De olyan partnertől, aki rendesen kielégít, nehéz dolog elhidegülni. Ezért maradnak sokan benne rossz kapcsolatban, mert bármekkora állat a másik, a szex az jó. Ilyen is van.
Gyűlölöm lassan a szexet, de ezért nem lépnék le. Megkapja amit akar azt annyi. Csak engem hagyjon élni ezzel a hülyeséggel, hogy ez kell az életbe. Nekem nem. Ő se lép le azért, mert utálom már az egész procedúrát.
27/N
12. Végre egy reális ember! A szex a XXI. században már egy túl misztifikált dolog lett. Mindig minden csak a szex körül forog. Nem azt kérdezik hogy baj lenne-e hogy a párod rosszul bánik a pénzzel, nem! Az nem lenne baj, Igazából semmi nem baj, csak ha nem kefél heti 5X. Ha kefél, akkor lehet semmirekellő, drogos, alkesz, agresszív vagy bármilyen. Akkor semmi sem számít!
Aztán már tényleg sok ember kényszernek éli meg, vagy kényszerből szexszel, mert hát mi lesz ha nemet mond. Pont ezért van ennyi válás, ennyi félrelépés! ELVÁRÁS a napi szintű szex, pedig a többség nagyon nem erre van kondicionálva! Bakker, ez már állatias viselkedés. Az orgazmus hajhászása! Hol vannak már itt az érzelmek? Mit számít ha stresszes avgy, fáradt, máshol jár az eszed.... SZEXELNED KELL, mert ha nem, baj lesz belőle. Így is úgy is baj van belőle, mert a többség marhára nem akar állandóan kefélni, de még heti rendszerességgel sem. Szét kellene már választani a korosztályokat is, mert nem mindegy hogy 20 éves vagy 40 vagy 60 éves az ember, itt meg mindig minden az adott kérdésben az erősebb tömeghez van igazítva. Rohadtul élvezheti a szexet egy 3 gyermekes anya, egész nap rohanás, meló, család, gyerekek, majd este hullafáradtan tegye szét a lábát, mert hát a heti 5 az kötelező, meg lesz szólva ha nem teljesíti a kötelező kvótát. Itt is olvasom hogy arányaiban sokan nem tartják központi kérdésnek a szexet, de egy társkeresés során értéktelen az, aki már a 3. randin nem szexszel és ott nem mutat be egy anál-orál kombót.
Nem láttam még embert, akit azzal szállított be a roham mentő, hogy újra kellett éleszteni a szex hiánya miatt! :D
Ha nem akarnám, akkor nem lenne köztünk semmi. Libidóm sincs már lassan 2 éve, de azért neki szüksége van rá, szóval miért ne? Ha lelépne emiatt amúgy se érdekelne, szóval tudja. Adtam lehetőséget arra is, hogy eljárjon máshoz, nem kellett neki. Akkor ez van.
Túl van nyomva ez a téma és azt hiszik az emberek, hogy ez létszükséglet. Hát nem az. Emiatt is undor fog már el az egésztől.
Nem tudom elképzelni, hogy ha két ember igazán szereti és tiszteli egymást, akkor rossz lehet a szex. Amikor kívánom a másikat, odavagyok érte, van motivációm ahhoz, hogy minél jobban megismerjem az igényeit, és kielégítsem őt.
Nekem úgy volt, hogy többéves kapcsolat kezdett el haldokolni egészen más területeken. Exemre gyakorlatilag már nem tudtam felnézni, mert folyton csak ígérgetett, a kifogásokat kereste, de soha érdemi lépést nem tett értünk, a kapcsolatunkért. Szinte természetes, hogy egy idő után már nem kívántam, és akkor szenvedésnek éltem meg a szexet, amire persze rákényszerített. Ő folyton kanos volt, neki elég is volt ennyi, de én normális kapcsolódásra vágytam, nem szexkapcsolatra. (Hivatalason nem csak szexkapcsolat volt, de gyakorlatilag több funkciót nem tudott betölteni.)
Mi van azokkal akik aszexuálisak vagy tendenciát mutatnak rá? Hiába lehet jó a párkapcsolatuk,ők beérik azzal is ha hetekig nincs szex pedig szerintem ez sokaknál kiverné a biztosítékot.
Ja, az első párom is azt hitte szerintem, hogy aszex vagyok, pontosabban, hogy szégyellem a testem, mert túl sovány és deszka voltam (tényleg szégyelltem) és ezért nem akarok levetkőzni.
Aztán lett egy másik partnerem, aki előtt ugyanúgy szégyelltem a testem, de legszívesebben ki se keltünk volna az ágyból egész nap.
A különbség az volt, hogy az első páromhoz nem vonzódtam, csak beletörődtem, hogy nekem ő jutott, a másodikba pedig szerelmes voltam. 8 év múlva elszarta a kapcsolatunkat, azóta nem nyúlhat hozzám.
Nem vagyok aszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!