Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes voltál ott hagyni egy amúgy jólműködő kapcsolatot a rossz szex miatt? Hogy végződött?
Direkt írtam rossz szexet mert így sokmindent bele lehet foglalni,ez mindenkinél változó de maga a fogalom jelentése egyértelmű: Nemi élet amely nem elégíti ki az elvárásokat/igényeket,rossz ízt hagy az ember szájában maga az élmény vagy éppen annak hiánya.
Mindenki maga eldöntheti hogy számára pontosan miben nyilvánul meg a rossz szex jelenség és ez alapján szeretném ha megválaszolnák a kérdést.
Összejön 100 párkapcsolat. 3 év után már a 75%-a szét is ment. Ennek nagyrésze a szex miatt. Akik házasok, több mint a fele elválik, a fő ok itt is a szex, vagy az abból fakadó problémák.
Én tisztelettel kérdezném akkor, kik vannak többségben? Akik szeretik és élvezik a szexet, vagy azok akik csak elszenvedik?
A környezetemben a látszat mögé nézve mindenki frusztrált vagy válik, vagy elvált. Nem a 20 évesekre gondolok, hanem a 35+-os korosztályra.
Itt a gyk-n mindenki imádja a szexet, mindenki jó benne, mindenkinek ultra szuper a szexuális élete. Majd a valóságot szemlélve ennek az ellentétét tapasztalja az ember. Én már lassan doktorálhatnék a témából, sajnos régen én is sokast szenvedtem a rossz szex miatt. Azóta három kapcsolatom volt, és mind a szex miatt ment tönkre. A libidóm átlagos, heti 2-vel már beérném, de a volt partnereim szerint ez megugorhatatlan volt részükről. Az egyéjszakás kalandokra nem lehet alapozni, rengeteg a frusztrált férfi is, aki már a legyet is meg****** röptében, csak legyen már valami.
A tágabb értelembe vett családomban is sorra dőltek be a házasságok, mert NEM volt SZEX.
Én azt a kérdést tenném fel úgy általánosan: miért akarnak párkapcsolatot azok, akiknek nem fontos az szex? Vagyis az elején miért nem szólnak? Miért erőltetik magukra azt, amit úgy sem fognak hosszú távon bírni? Miért nem keresnek olyan embert maguk mellé, akinek szintén nagyon alacsony a libidója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!