Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képes voltál ott hagyni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes voltál ott hagyni egy amúgy jólműködő kapcsolatot a rossz szex miatt? Hogy végződött?

Figyelt kérdés

2021. jún. 21. 11:06
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az más.

Kimondtad a kulcsszót.

"beérik azzal is ha hetekig nincs szex"

Beérik, többes számban, tehát mindkettőjüknek megfelel a helyzet.

Én a rossz szex alatt automatikusan arra gondolok, hogy az egyik fél többet szeretne, vagy mennyiségben, de leginkább minőségben, és nem kapja meg a másiktól. Ha egyik félnek sem fontos a szex, akkor egyikük sem fog miatta parádézni. (Ha ezért kaptam a lepontozást, hát no comment.)

2021. jún. 21. 14:47
 22/39 A kérdező kommentje:

A többes számmal nem az egy párt alkotó emberekre szerettem volna utalni hanem kizárólag az aszexuális/aszex hajlamú emberekre,ők beérnék ennyivel függetlenül attól hogy a párjuknak mi az igénye

2021. jún. 21. 14:51
 23/39 anonim ***** válasza:
39%
A szex a fejben dől el. A fantázián. Én a komoly nőket szeretem az életfelfogásuk miatt, de be kell hogy ismerjem, a szex távol áll tőlük. Megfigyeltem, hogy ők sosem tudnak lazítani, állandóan kattog az agyuk valamin. Sajnos vagy nem, nekem az elmúlt években csak vezető, vagy jó beosztású párjaim voltak, de az ágyban is azt láttam rajtuk, hogy a jogszabályokon, projecteken, ügyfeleken stb. járt az eszük. A szex csak egy köteletzően kipipálandó dolog volt az életükben. Lehet hogy másnak nem ilyenek a tapasztalatai, de nekem ilyenek voltak. Ha egy nő nincs fejben ott, akkor abból nem lesz jó szex!
2021. jún. 21. 15:04
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
13-sal és 15-sel teljes mértékben egyetértek.
2021. jún. 21. 17:17
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Bennem az merült fel, hogy mi lenne, ha azt a kérdést megfordítanánk..

Visszaolvasva a kommenteket volt egy férfi, aki 6 év után nő nélkül azt mondja bármiben megalkuszik; valaki, akit rohadtul megbántottak, és dafke nem szexel; és aki valószínűleg aszexuális, ráadásul a szexen kívül a párja is érdektelen számára.

Ők miért gondolják, hogy jól működik/ne a párkapcsolatuk?

2021. jún. 21. 17:44
 26/39 anonim ***** válasza:
88%

Miért evidencia az, hogy ha szeretek valakit, azzal a szex jó? Ha szeretem a focit, akkor az azt jelenti tudok is játszani?

Miért kötik össze a párkapcsolatot a töménytelen szexszel? Főleg hosszútávon! Itt mindenki fülig szerelmes még 30 év után is... Én ezt sem tartom reálisnak, ők inkább rajongó típusú emberek. Viszont a hozzáállásukat sem kellene standardnak venni, mert a többség nagyon nem ilyen.

Én azt kérdezném meg, hogy mi az az állapot, amikor az embereknek más nem jár az eszükbe csak a szex. Én férfi létemre van amikor hetekig annyira le vagyok foglalva és terhelve, hogy az alvás a megváltás. Szellemileg és testileg teljesen kimerülve érek haza, a feleségem szintén. Sőt, amikor "szabadok" vagyunk, akkor sem a szex jár a fejünkben. Én inkább valami beteges önzőségnek látom ezt a folyamatos orgazmus hajszolást.

2021. jún. 22. 13:07
 27/39 A kérdező kommentje:
Azért nem hiszem hogy az bármivel jobb ha az az alap hogy az ember szellemileg és fizikailag kimerülve megy haza minden egyes nap és örül hogy aludhat... Ez legalábbannyira extrém mint a "folyamatos orgazmus hajszolás"
2021. jún. 22. 14:02
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
én is azokkal értek egyet, akik szerint túlmisztifikált a szex. szeretem csinálni, élvezem is, de be kellett látnom, hogy ameddig folyton csak szexeltünk, addig 1. még nagyon friss volt a kapcsolatunk, 2. még szinte gyerekek voltunk- nulla felelősséggel, 3. inkább szexel töltöttük ki az időnket, mert lelkileg egyáltalán nem voltunk még egymásra hangolódva, és ha nem volt szex heti 7x, akkor ki voltam bukva. nem azt állítom, hogy mindenkire ez jellemző, egyéni tapasztalat. de amióta a kapcsolatunk erősebb, összeszokottabb + több felelősségünk is van, azóta nem elsőszámú prioritás már az állandó szex egyikünknél sem
2021. jún. 23. 13:29
 29/39 anonim ***** válasza:
ja és nem, nem hagytam ott a páromat, amikor ő nem akart annyira gyakran szexelni, mint én, pedig az rossz időszak volt nekem, hanem dolgoztunk a kapcsolatunkon
2021. jún. 23. 13:30
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

29 Azért teljesen más, hogy nincs szex heti hétszer, meg hogy évekig. A legtöbb házasságban, ami emiatt borul, már csak évente egy-két alaklom van és az is rossz, mert az egyik maximum enged a másiknak.

A kapcsolaton pedig csak akkor lehet dolgozni, ha mindketten ezt teszitek. De ha mindig csak te tepersz, az azért fárasztó tud lenni.

2021. jún. 23. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!