Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes voltál ott hagyni egy amúgy jólműködő kapcsolatot a rossz szex miatt? Hogy végződött?
Nyilván az más.
Kimondtad a kulcsszót.
"beérik azzal is ha hetekig nincs szex"
Beérik, többes számban, tehát mindkettőjüknek megfelel a helyzet.
Én a rossz szex alatt automatikusan arra gondolok, hogy az egyik fél többet szeretne, vagy mennyiségben, de leginkább minőségben, és nem kapja meg a másiktól. Ha egyik félnek sem fontos a szex, akkor egyikük sem fog miatta parádézni. (Ha ezért kaptam a lepontozást, hát no comment.)
A többes számmal nem az egy párt alkotó emberekre szerettem volna utalni hanem kizárólag az aszexuális/aszex hajlamú emberekre,ők beérnék ennyivel függetlenül attól hogy a párjuknak mi az igénye
Bennem az merült fel, hogy mi lenne, ha azt a kérdést megfordítanánk..
Visszaolvasva a kommenteket volt egy férfi, aki 6 év után nő nélkül azt mondja bármiben megalkuszik; valaki, akit rohadtul megbántottak, és dafke nem szexel; és aki valószínűleg aszexuális, ráadásul a szexen kívül a párja is érdektelen számára.
Ők miért gondolják, hogy jól működik/ne a párkapcsolatuk?
Miért evidencia az, hogy ha szeretek valakit, azzal a szex jó? Ha szeretem a focit, akkor az azt jelenti tudok is játszani?
Miért kötik össze a párkapcsolatot a töménytelen szexszel? Főleg hosszútávon! Itt mindenki fülig szerelmes még 30 év után is... Én ezt sem tartom reálisnak, ők inkább rajongó típusú emberek. Viszont a hozzáállásukat sem kellene standardnak venni, mert a többség nagyon nem ilyen.
Én azt kérdezném meg, hogy mi az az állapot, amikor az embereknek más nem jár az eszükbe csak a szex. Én férfi létemre van amikor hetekig annyira le vagyok foglalva és terhelve, hogy az alvás a megváltás. Szellemileg és testileg teljesen kimerülve érek haza, a feleségem szintén. Sőt, amikor "szabadok" vagyunk, akkor sem a szex jár a fejünkben. Én inkább valami beteges önzőségnek látom ezt a folyamatos orgazmus hajszolást.
29 Azért teljesen más, hogy nincs szex heti hétszer, meg hogy évekig. A legtöbb házasságban, ami emiatt borul, már csak évente egy-két alaklom van és az is rossz, mert az egyik maximum enged a másiknak.
A kapcsolaton pedig csak akkor lehet dolgozni, ha mindketten ezt teszitek. De ha mindig csak te tepersz, az azért fárasztó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!