Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitévő legyek?
Nos az van hogy nemtom mit csináljak várjak tovább vagy ne várjak? Egyéltalán ezt lehet kapcsolatnak nevezni?
A barátnőmmel 19-én volt 1 hónapja hogy járunk. De az van hogy eddig csak 3szor találkoztunk még az elején és második randin jöttünk össze. Utána ő korházba került 2hétre kivizsgálásra meg beteg is volt csak hogy én ezt nem tudtam és az bántott nagyon mikor megtudtam hogy nem látogattam meg őt. De most hogyan mikor én kerestem őt vagy kivolt kapcsolva vagy kinyomott ha hívtam msn-en nemvolt fent sms-re nem válaszolt. Aztán egyszer felhívott és elmondta miért nem tudtunk találkozni se semmi meg miért tünt el. Azt monda ne haragudjak meg hogy szüksége van rám. Nade már rég kikerült onnan és azóta sem nem akar/nemtud időt szakítani rá hogy találkozzunk mindig azt mondja hogy majd szól meg hogy nem tudja:/ ez már egem kicsit zavar és úgy tervezem beszélek vele erről dehát már szóltam neki hgoy beszélnünk kell de még azóta sem jelentkezett:S De olyan rossz így mert hiányzik már voltam párszor náluk de mindig azt mondták hogy nincs otthon..... De ellemben ha van msn-en mindig rámír keres meg ha nincs sms-t küld de találkozni meg nemtom miért nem akar:/ Mit csináljak? Várjak rá vagy ne? Már kb 2 napja küldtem neki sms-t hogy beszélnünk kéne vmiről sürgős lenne msn-en is hagytam üzenetet neki de megint eltünt:/ de most ellemben nincs a korházban merttegnap kerestem őt ott és nem volt ott vagy 4 órábatelt mire körbenéztem:D hátha vhol ott van de nem... Nemtom mit csináljak:S egyébként 18 éves a lány.
19F
inkabb válaszolj erre a kérdésre
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Szerintem ti nem jártok, csak te hiszed.
Ha csak néha keres téged vagy válaszol neked, akkor az azért van, mert csak néha van hangulata hozzád. Ergo nem az vagy a szemében, aki lenni szeretnél. Szerintem addig verd ki a fejedből, amíg még tudod.
Köszi a válaszokat hát sztem őt is elfelejthetem....:/
18:45nek meg :
hát ha én azt félreértemtem hogy megkérdeztem hogy járna-e velem ? és ő erre igennel felelt és megölelt meg megcsókolt... sztem nem értettem félre és nemcsak én hiszem ezt sztem erre mindenki ezt hinné de kitudja:S úgyse vagyok vmi szerencsés a csajoknál:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!