Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy fiú de nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú de nem tudom hogy ez kölcsönös-e. Vajon tetszek neki? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Egy osztályba járok egy fiúval aki nagyon tetszik nekem. Nem tudom hogy ő is szeret-e engem, de a múltkor se szó se beszéd megkérdezte tőle a barátnőm és azt válaszolta hogy: Tegnap kaptam egy olyan körlevelet hogy ha ez elküldöd nem tudom hány embernek akkor holnap rá jön a lány akit szeretsz hogy szeret téged. Erre oda jött hozzám másnap és azt mondta: jó fej gyerek vagy te(ezt mondtam én). Szóval talán ő is szeret ezek szerint. Nagyon sokat lógunk együtt a suliban és múltkor kiránduláson a vonaton odaült hozzám meg a barátnőmhöz és a haverjai azzal cukkolták hogy jaaj odaültél a kis barátnődhöz. Erre ő nagyon megilletődött. Nagyon aranyos volt. És vele jól érzem magam önmagam lehetek mellette és nem kell szorongnom hogy ha elfogy a téma akkor unatkozunk és bambán meredünk egymásra. Mindig meg tud nevettetni. Mondjuk a múltkor nagyon csúnyán összekaptunk és azzal cukkolt hogy annak a csajnak udvarolt akit én is meg ő is utálunk.De hamar kibékültünk utána mint az várható volt. Ezekből az apró jelekből én arra következtetek hogy tetszek neki de félek rákérdezni. Valahogy mindig úgy éreztem hogy neki kell feltennie a kérdést. De sokáig nem is akarom húzni a dolgot mert ha beleszeret egy másik lányba...

Szóval most fogunk ballagni ennek az évnek a végén nagyon tetszik a srác és nem tudom mit tegyek! Kérdezzek rá?

2010. aug. 25. 17:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De az is lehet,hogy nem tetszel neki.
2010. aug. 25. 18:56
 12/16 A kérdező kommentje:

ez jó vicc volt

de attól még paraszt maradsz

2010. aug. 25. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:

ezt jól megmondtad neki:D

lépj mert különben később nagyon bánni fogod hogy nem tetted! így nincs vesztenivalód, ha mégsem tetszenél neki, lesz egy jó barátod és legalább tudni fogod hogy máshol kell keresgélned.

de szerintem kezdeményezz. én is úgy jöttem össze a barátommal, hogy egyszerűen muszáj volt kezdeményeznem, mert ő félénkebb volt. de attól még nagyon nem papucs!!!

sok sikert!

L19

2010. aug. 25. 23:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj, mert úgy jársz mint én. Volt egy srác aki nekem nagyon tetszett (még mindig) együtt jártunk haza, adta a jeleket....stb A barátnőim ezerszer mondták, hogy szívesen összehoznak vele és, hogy segítenek, mert tuti tetszem neki--->én erre: köszi nem, majd a fiú lép, végtére is az ő dolga. Aztán rámászott a héten egy lány és összejött vele... Lépj :) és mesélj, jó lenne hallani, hogy valakinek összejött, még ha nekem nem is :(
2011. jan. 16. 19:12
 15/16 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

már 2 csaj is ráhajtott( az egyik nagyon szép és am egy k*rva de az nem is ide tartozik) de egyik sem érdekli őt szóval lehet hogy mégis imponálok neki

meglátjuk mi lesz...

2011. jan. 24. 17:13
 16/16 anonim ***** válasza:
:) Szurkolok, am az én srácom, hanyagolja a barátnőjét, és egy másik lánnyal lóg... én feladtam...Neked nagyon szurkolok :)
2011. jan. 24. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!