Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú de nem tudom hogy ez kölcsönös-e. Vajon tetszek neki? Bővebben lent!
Egy osztályba járok egy fiúval aki nagyon tetszik nekem. Nem tudom hogy ő is szeret-e engem, de a múltkor se szó se beszéd megkérdezte tőle a barátnőm és azt válaszolta hogy: Tegnap kaptam egy olyan körlevelet hogy ha ez elküldöd nem tudom hány embernek akkor holnap rá jön a lány akit szeretsz hogy szeret téged. Erre oda jött hozzám másnap és azt mondta: jó fej gyerek vagy te(ezt mondtam én). Szóval talán ő is szeret ezek szerint. Nagyon sokat lógunk együtt a suliban és múltkor kiránduláson a vonaton odaült hozzám meg a barátnőmhöz és a haverjai azzal cukkolták hogy jaaj odaültél a kis barátnődhöz. Erre ő nagyon megilletődött. Nagyon aranyos volt. És vele jól érzem magam önmagam lehetek mellette és nem kell szorongnom hogy ha elfogy a téma akkor unatkozunk és bambán meredünk egymásra. Mindig meg tud nevettetni. Mondjuk a múltkor nagyon csúnyán összekaptunk és azzal cukkolt hogy annak a csajnak udvarolt akit én is meg ő is utálunk.De hamar kibékültünk utána mint az várható volt. Ezekből az apró jelekből én arra következtetek hogy tetszek neki de félek rákérdezni. Valahogy mindig úgy éreztem hogy neki kell feltennie a kérdést. De sokáig nem is akarom húzni a dolgot mert ha beleszeret egy másik lányba...
Szóval most fogunk ballagni ennek az évnek a végén nagyon tetszik a srác és nem tudom mit tegyek! Kérdezzek rá?
Nyolcadikból ballagtok vagy gimiből?
Szeritnem tetszhetsz neki, és tényleg ne várj sokáig, lehet hogy csak félénk, akkor egy nálad rámenősebb lány lecsaphatja a kezedről. Úgyhogy hajrá! Az a kor, hogy a pasinak kell udvarolnia, már rég lejárt:D
L19
Sosem parancsolgatnék egy fiúnak nem az én stílusom lehet hogy csak nem mer rákérdezni
ki tudja...
egy próbát megérne nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!