Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Átjött a barátom, megvolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átjött a barátom, megvolt aminek kellett, és hagyott egy “csokicsikot” az ágyon. Hogy hozzam fel neki? Vagy ne hozzam fel?

Figyelt kérdés
Rém undoritó, és már akkor láttam mikor ott volt, de igyekeztem letakarni hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe, ő is látta, ő se mondott róla semmit. Viszont ez nagyon kiábránditó és nagyon gusztustalan. Mit csináljak, tegyek úgy mint aki nem látott semmit?

2021. jún. 10. 08:30
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
90%
Azt nem értem, hogy a férfi szart miért a női menzesszel állítja valamelyik párhuzamba. A szar az szar, nincs neme.
2021. jún. 10. 21:06
 42/49 anonim ***** válasza:
20%
Azért állítottam párhuzamba vele te okos, mert szerintem a lepedőn a vér is van annyira undorító, mint a szar. Egyik se oda való. És ha nekem lányként volt pár ilyen balesetem, hogy éjjel megjött és összevéreztem párom ágyát, ő pedig egy rossz szót nemszólt, akkor nem fogok egy csíkért patáliát rendezni. Kicserélem a lepedőd és kész. Ha előfordulna többször, akkor szólnék.
2021. jún. 10. 21:38
 43/49 anonim ***** válasza:
90%

Nem, a vér nem undorító, mint a szar. Ha te összeszarod, az hajszálpontosan annyira undorító, mintha a pasid tenné.

Vérezni nem "mulasztás" miatt vérzel.

2021. jún. 10. 21:43
 44/49 A kérdező kommentje:
Mondjuk azzal is van baj, akinek a vér annyira undoritó mint a sz@r. Az egyik életben tart, a másik pedig felesleges dolog amit kinyom magából a szervezet, salakanyag :D Plusz kevesebb fertőzést szedsz össze egyiktől mint a másiktól :D
2021. jún. 10. 21:53
 45/49 anonim ***** válasza:
88%
Azért nem ugyanaz, hogy véletlenül hamarabb megjön és nem vagy felkészülve, meg hogy összeszarja a lepedőt, ne már 😆
2021. jún. 11. 01:24
 46/49 anonim ***** válasza:
39%

Hát megkövezhettek, tényleg undorító vagyok, de ha almaim csávója féknyomot hagyna a lepedőn csak röhögnék, aludnék másnap meg belekezdenék a kármentésbe, úgyis használok matracvédőt is.

Ha az ember idős lesz nagyobb dolgok is be fognak csúszni.

2021. jún. 11. 01:34
 47/49 anonim ***** válasza:
Lehet sógor is jönni akart.
2021. jún. 11. 02:44
 48/49 anonim ***** válasza:
0%
iigénytelen a barátod.. Amúgy létezik nedves tőrlő kendő, ha már fürdeni nem ohajt szarás után az igénytelen kcsögje !!!
2021. jún. 11. 11:19
 49/49 anonim ***** válasza:
35%
De hogy? Élvezés közbe ki jött egy kicsi? Vagy olyna volt amúgy is? Én mindig megmosom utána magam. Udnirító, higy az emberek nagyja szaros seggel éli le az életét.
2021. jún. 12. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!