Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átjött a barátom, megvolt aminek kellett, és hagyott egy “csokicsikot” az ágyon. Hogy hozzam fel neki? Vagy ne hozzam fel?

Jézusom emberek, nem felmentést kap, de ha több év alatt ez az első eset, akkor nyilván nem a higéniával meg az igényességével van baj. Bárkivel előfordulhat ilyen, akkor is, ha szex előtt lefürdött és patyolat tiszta a segge, akkoris becsúszhat egy rosszul elsült puki, ami ezt okozza... ne legyünk már ilyen iszonyatosan finnyásak, ez még nem a világvége, mondom úgy, hogy a #19es válaszomban leírtam, hogy velünk is fordult elő ilyen.
Sőt, nőként olyan is előfordult velem, hogy mikor stresszes időszakom volt előbb jött meg másfél héttel a menzeszem, ÉJSZAKA. Az egész matracot összevéreztem reggelre, úgy nézett ki, mintha megöltek volna valakit. Ilyenkor párom is álljon neki megalázni, hogy ez undorító, és biztos nem ismerem a tampont? Állítom amúgy, hogy ha ezt férfi írta volna ki fordított helyzetben, szóval a nő hagy csíkot az ágyon, akkor MINDENKI védené a nőt, hogy hát ez természetes, mit ítélkezünk stb... és mondom ezt nőként!!
Komolyan, ez legyen a legnagyobb gond a kapcsolatotokban, kérdező. Tényleg kívánom. Megcsalások, korlátozások, hisztizések, ütés-verés, kisajátítás, szar szex, kevés szex, nem segít a gyerekkel, nem segít a házimunkával, kiabál, megaláz, bánt... MINDEN belefér ezen az oldalon, na de ez?? hát ez több mint amit elbír a világ, bizony.
szánalmas
23L

Ha osszeszarta az agyadat akkor hogy lehet igényes ?
Magyarázzatok már el nekem értelmetlen embernek , nekem még az alsogatyam se volt szaros nemhogy az ágy.
És így a szarossal kefeltel is.
Brutál

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!