Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Átjött a barátom, megvolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átjött a barátom, megvolt aminek kellett, és hagyott egy “csokicsikot” az ágyon. Hogy hozzam fel neki? Vagy ne hozzam fel?

Figyelt kérdés
Rém undoritó, és már akkor láttam mikor ott volt, de igyekeztem letakarni hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe, ő is látta, ő se mondott róla semmit. Viszont ez nagyon kiábránditó és nagyon gusztustalan. Mit csináljak, tegyek úgy mint aki nem látott semmit?

2021. jún. 10. 08:30
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Én nem ereztem rajta, szóval gondolom becsúszott egy puki miatt...
2021. jún. 10. 10:30
 22/49 A kérdező kommentje:
De lehet én vagyok olyan jó az ágyban :DDD
2021. jún. 10. 10:31
 23/49 anonim ***** válasza:
24%
Igényszint az van......Rám gyerekkoromban is mondta anyám meg a 2nővérem hogy nem vagyok jól ápolt. Kérdeztem mitől jól ápolt valaki? Mondták hogy pl borotválkozik szőrtelenít... kb 10 éves lehettem tehát nem volt rajtam semmi olyan szőr ami a pubertással jön ergó nem volt mit leborotválni. Nem érdekelte őket, aki nem borotválkozik/szőrtelenít az nem jól ápolt és kész. Lám más meg akkor is felmentést kap ha ott se mossa meg amit "nincs melegvíz az osztálykirándulás táborhelyén" alapon történő alibimosdáskor is megmosnak
2021. jún. 10. 11:02
 24/49 anonim ***** válasza:
80%

Jézusom emberek, nem felmentést kap, de ha több év alatt ez az első eset, akkor nyilván nem a higéniával meg az igényességével van baj. Bárkivel előfordulhat ilyen, akkor is, ha szex előtt lefürdött és patyolat tiszta a segge, akkoris becsúszhat egy rosszul elsült puki, ami ezt okozza... ne legyünk már ilyen iszonyatosan finnyásak, ez még nem a világvége, mondom úgy, hogy a #19es válaszomban leírtam, hogy velünk is fordult elő ilyen.

Sőt, nőként olyan is előfordult velem, hogy mikor stresszes időszakom volt előbb jött meg másfél héttel a menzeszem, ÉJSZAKA. Az egész matracot összevéreztem reggelre, úgy nézett ki, mintha megöltek volna valakit. Ilyenkor párom is álljon neki megalázni, hogy ez undorító, és biztos nem ismerem a tampont? Állítom amúgy, hogy ha ezt férfi írta volna ki fordított helyzetben, szóval a nő hagy csíkot az ágyon, akkor MINDENKI védené a nőt, hogy hát ez természetes, mit ítélkezünk stb... és mondom ezt nőként!!

Komolyan, ez legyen a legnagyobb gond a kapcsolatotokban, kérdező. Tényleg kívánom. Megcsalások, korlátozások, hisztizések, ütés-verés, kisajátítás, szar szex, kevés szex, nem segít a gyerekkel, nem segít a házimunkával, kiabál, megaláz, bánt... MINDEN belefér ezen az oldalon, na de ez?? hát ez több mint amit elbír a világ, bizony.

szánalmas

23L

2021. jún. 10. 11:08
 25/49 A kérdező kommentje:
Ne aggódj utolsó, èn ebből nem csinálok gondot, viszont amiatt se izgulj hogy ez a legnagyobb gondunk, jutott a felsoroltak közül is egy-kettő
2021. jún. 10. 11:16
 26/49 anonim ***** válasza:
16%

Ha osszeszarta az agyadat akkor hogy lehet igényes ?

Magyarázzatok már el nekem értelmetlen embernek , nekem még az alsogatyam se volt szaros nemhogy az ágy.

És így a szarossal kefeltel is.

Brutál

2021. jún. 10. 11:23
 27/49 anonim ***** válasza:
16%
Mondd neki hogy hmm te rosszfiú és nyomd bele az orrát!
2021. jún. 10. 11:41
 28/49 anonim ***** válasza:
89%
28-as, úgy mint a cicát amikor bekakil. 😂
2021. jún. 10. 12:07
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Azokból a felsoroltakból még mik jutottak? Ne csigázz!
2021. jún. 10. 12:16
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap azt írta valaki, hogy a férje nem húzza le maga után a nagywc-t se, ráadásul ordibál vele, most meg ez. Bravo :))
2021. jún. 10. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!