Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átjött a barátom, megvolt aminek kellett, és hagyott egy “csokicsikot” az ágyon. Hogy hozzam fel neki? Vagy ne hozzam fel?
Figyelt kérdés
Rém undoritó, és már akkor láttam mikor ott volt, de igyekeztem letakarni hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe, ő is látta, ő se mondott róla semmit. Viszont ez nagyon kiábránditó és nagyon gusztustalan. Mit csináljak, tegyek úgy mint aki nem látott semmit?2021. jún. 10. 08:30
1/49 anonim 

válasza:

Ilyenkor szerencsés embernek érzem magam és elkezdem értékelni az életemet. 😂
2/49 anonim 

válasza:

Vegyél neki ajándákba egy se**mosó készletet, szüksége van rá.
3/49 anonim 

válasza:

Hahahaaaa feldobtad a napomat, köszi. Ha esetleg kéri az anális szexet,viszonozd neki finom csokis popsival. 😀
4/49 anonim 

válasza:

Legközelebb szagoltasd meg vele, majd verd meg..utána hátha nem csinálja többet.
5/49 anonim 

válasza:

Hát rá kérdezhetnél hogy ez hogyan sikerült? Vagy miért csinálta? Máskor is volt már hasonló?
6/49 A kérdező kommentje:
Ne nevessetek amúgy, nem vicces :( (Na jó amúgy én is szakadnék, ha nem rólam lenne szó)
De egyébként egy viszonylag igényes pasiról beszélünk, szóval nem is ertém....
2021. jún. 10. 08:41
7/49 A kérdező kommentje:
Máskor nem történt ilyesmi, ezért nem is értem....
2021. jún. 10. 08:41
8/49 anonim 

válasza:

Szerintem ne hozd fel neki, főleg ha ő is látta, éppen elég kellemetlen neki, valószínű, hogy nem szándékos volt.
9/49 A kérdező kommentje:
8-as: nem hagyom szét sem a koszos bugyijaimat, se a használt tamponjaimat, de ha így lenne: az egyiken vér van, tudod, benned is van :D és ami a másikon van, az sem az a kategória. Vagy ha neked igen, akkor remélem aose nyalsz egyetlen nőt se, mert az is milyen undoritó már :D
2021. jún. 10. 08:46
10/49 anonim 

válasza:

Fürdeni szokott? El nem tudom képzelni, hogy ezt hogy hozta össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!