Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Átjött a barátom, megvolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átjött a barátom, megvolt aminek kellett, és hagyott egy “csokicsikot” az ágyon. Hogy hozzam fel neki? Vagy ne hozzam fel?

Figyelt kérdés
Rém undoritó, és már akkor láttam mikor ott volt, de igyekeztem letakarni hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe, ő is látta, ő se mondott róla semmit. Viszont ez nagyon kiábránditó és nagyon gusztustalan. Mit csináljak, tegyek úgy mint aki nem látott semmit?

2021. jún. 10. 08:30
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
84%

Ha valakinek szőrös a s..ge hiába törli ki.Egy keményebb kaki után elhasználhatsz fél guriga budipapirt is,akkor is csak kenegeted a szőrszálakon, csikos lesz a papír sokszori törlés után .

Nincs mese ,mi a párommal s.gget mosunk(nem csak szex előtt,hanem mindig!).+Szőrtelenek vagyunk.Mondjuk ez nem követelmény,de egyszerűbb a művelet,ha ertitek,amire gondolok.

Lehet sietsegében nem törölte ki rendesen.Aztan izzadt is, és ez lett az eredmény.

2021. jún. 10. 12:34
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egész csak egy kis véletlen volt.

Ha tudta volna a srác hogy kicsúszott valami akkor nem áll le szexelni, hanem menekül haza, vagy legalábbis a mosdóba.

Szerintem ne hozd fel neki, biztos így is elég kellemetlen. Ha legközelebb is megtörténik akkor viszont kérdezz rá.

2021. jún. 10. 13:04
 33/49 anonim ***** válasza:
43%
Egyszer én is összekakiztam az ágyat, én vagyok a nő... fürdés után voltam meg minden, de szex közben amikor a párom felemelte a lábaimat és úgy csináltuk, hogy rám hajolt, miközben a lábaim a nyakában voltak, hát az a mozdulat valahogy kipréselt belőlem egy kis kakit. Én pukinak éreztem, de utólag konstatáltuk, hogy nem az volt... ciki, kellemetlen, de túléltük :D
2021. jún. 10. 14:00
 34/49 anonim ***** válasza:
10%
31 ez érdekes mifelénk a szőrős seggüek mármint akik ennyire azok, nos ők nő nélkül maradnak függetlenül attól hogy van-e "csokicsík" vagy nincs. A szőrös segg mint kimentési ok olyan mintha a büdösséget azzal magyaráznánk hogy: "naná hogy büdös hisz dohányzik... próbálj meg te napi 2dobozzal rózsaillatú maradni, ugye hogy nem menne"
2021. jún. 10. 14:39
 35/49 anonim ***** válasza:
82%

Előfordul, néha nekem is becsúszik a pukival... kinek nem. Ez nem direkt, és olyankor van, hogy már kiérni sincs idő. Olyankor lezuhanyzok, kimosom a bugyit. Ciki, persze, de ne említsd meg neki, felesleges.

Hogyha rnendszeres, akkor beszéljetek róla, mert az viszont záróizom-problémára is utalhat.

2021. jún. 10. 15:41
 36/49 anonim ***** válasza:
52%
Értem én, hogy ez az első és remélhetőleg utolsó ilyen alkalom, de én azért felhívtam volna rá tapintatosan a figyelmét.
2021. jún. 10. 17:21
 37/49 anonim ***** válasza:
93%
36. Nem tudod tapintatosan. Amiről te beszélsz az tapintatlan. Nem hívjuk fel mindenre a másik figyelmét, ha az akaratlan, és benne is tudatosult. Vannak “tökéletes” emberek, akik sosem járnak így, de bizony vannak olyanok, akikkel előfordul. :) Ez nem egyenlő azzal, hogy nem húzta le a wc-t. Ha többször előfordul, akkor igen lehet szólni, a második után már kell is, mert vagy nem veszi észre, amit kétlek, vagy nem érdekli, az meg bőven elég kiábrándító. De azért ne felejtsük már el, hogy emberek vagyunk.
2021. jún. 10. 17:33
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak azt tudom elképzelni, hogy véletlen volt.

Ha mondjuk nem fürdött, és nagydolog után szexelt veled, akkor sem lesz csak úgy olyan a lepedő, csak ha mondjuk becsípődik a feneke közé vagy ha nem törölte meg egyáltalán (szerintem). Ennyire meg nem hiszem, hogy igénytelen lenne, főleg, ha semmi szagot nem éreztél.

Simán lehet, hogy szex közben véletlen kicsúszott egy szellentés, vagy ilyesmi. Én itt a gyakorin már olvastam olyat is, hogy a lány közölte a pasijával, hogy nem tud orálozni mert hánynia kell mert ha valamit a szájába vesz olyan ingere lesz, a pasi nem hitt neki a csaj meg elhányta magát az ágy mellé. :D

Vannak ilyenek, ha amúgy igényes pasi, meg sosem fordult elő ilyen, akkor szerintem ne csinálj ebből ügyet. De ha bármiféle jelét veszed, hogy igénytelen, akkor rögvest szólni kell, vagy ha szagosnak érzed a palit vagy bármi.

2021. jún. 10. 17:34
 39/49 anonim ***** válasza:
Hívd vissza, mutasd meg neki, takaríttasd ki vele, vagy vigye el magával, és dobja ki.
2021. jún. 10. 20:03
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Aranyere van?? Sajnos nekem is van olyan reggel tisztára törlöm napközben erölködéskor kicsi átjön:((
2021. jún. 10. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!