Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átjött a barátom, megvolt aminek kellett, és hagyott egy “csokicsikot” az ágyon. Hogy hozzam fel neki? Vagy ne hozzam fel?

Utólag fölösleges felhozni szerintem. Akkor nem kellett volna takargatni, hanem azonnal, finoman szólni.
Exemmel is volt ilyen, én akkor szóltam neki, kedvesen, nem minősítve őt. Lemosta. Mondjuk tény, hogy más okok miatt mégiscsak ex lett belőle.

Velünk is előfordult egyszer ilyen. Mi együtt élünk már, ugyanígy szex után ő elment fürödni, én pedig ahogy felkelt az ágyból láttam, hogy ott egy pici csík az ágyon... annyira kellemetlen volt az egész, én nem szóltam neki, ő nem vette észre (sötét volt már, csak én telóval világítottam). Nem akartam megalázni. Tudtam, hogy nem direkt volt, 3 év alatt először fordult elő ilyen. Amíg fürdött kicseréltem a lepedőt gyorsan és azóta se tud erről.
Szerintem is undorító, de annak mi értelme lenne, ha megemlíteném? Megalázó. Nyilván tud segget törölni, ha nem tudna, mindig csíkozna. Én is erre tudtam gondolni, hogy vszeg egy pukiból lett baleset, vagy nemtudom. Mindenesetre ő se rinyált, mikor még összeköltözés előtt nála voltunk, menstruáltam és úgy szexeltünk és az ágy picit olyan lett, hiába raktunk le sötét törölközőt...
Szóval én a helyedben nem szólnék, max akkor, ha ez másodjára is előfordul. Sajnos ilyen ciki helyzetbe akárki kerülhet akármennyire is higénikus.
23L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!