Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt hogy csináljam? Kérek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy csináljam? Kérek mindenkit hogy segítsen

Figyelt kérdés

Ez kicsit nem illik ide de azért, elmondom mer nemtudom hova kéne irnom.

Na azt szeretném megtudni hogy hogyan tudok olyan pappirt szerezni hogy mondjuk AIDS es vagyok, vagy szívbeteg vagyok, vagy valami komolyabb betegségről ami akár halál os is...

Nem kell az hogy hasonlitson az eredetire... még csak hasonlóság se kell, csak mik szoktak rajta lenni mondjuk egy halálos szivbeteg pappirjain diagnosztizálás után?

A válaszokat előre is köszönöm.

És a helyezsírási hibákért bocsánat!

2010. aug. 25. 11:30
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Rendben.

És még egyszer köszönöm.

2010. aug. 25. 12:39
 32/35 anonim ***** válasza:
Angel tanácsát nem tartom jónak, mert ezt a gyerek fogja a legjobban megszívni, és ő tehet róla a legkevésbé. Eddig volt 1 szülő, aki leszarta, most 2 ilyen lesz... Azt sejtem, nagyon sok minden van a háttérben, amit mi még nem tudunk, ezért nehéz jó tanácsot adni egy fórumon.
2010. aug. 25. 12:44
 33/35 gabriell88 ***** válasza:

figyelj! én nem azt mondtam h mindig ezt csinálja.. a gyerekhez amúgy is két szülő kell, az anyja is foglalkozhatna vele , és azért mert hetente egyszer ezt eljátsza még foglalkozhat a csemetével, természetesen addig míg nem rendeződnek a dolgok, mert azt tényleg a pici sínylené meg.. Még egyszer mondom egy szóval nem említettem h minden nap csinálja ezt, hidd el elég lesz max 2x eljátszania és rájön az élettársa/felesége, h baj van.. ha meg nem , akkor véget kell vetni a kapcsolatnak, mert szerény véleményem szerint az ilyen nem anya de mindegy.. én csak egy megoldást kínáltam.. mit veszít ezzel?

Angel

2010. aug. 25. 13:00
 34/35 anonim ***** válasza:
Nehogy már ilyen gyerekesen oldd meg. Ha nem fogja fel az igazat, szó nélkül hagyd abba a munkát.
2010. aug. 25. 14:38
 35/35 gabriell88 ***** válasza:

oO Kedves előző... ezt szerintem te sem értetted...Én legalábbis semmit nem tudtam kivenni a válaszból...

"ha nem fogja fel az igazat"?

Mindegy. Nem nem fogja fel a nő, hogy milyen következményekkel jár az h korán szült.. de a felelőség az övé is, és természetes h a férfi nem akarja elhagyni őt, mert szereti és megpróbál mindent, nem értem mi a baj azzal, h kipróbálja h viselkedik a nő ha fordított helyzetbe kerülnek.. Nem értem ez miért lenne gyerekes, ha a szó már nem használ.. rögtön dobjuk ki a másikat?! és ha csak rá kell vezetni, rá kell ébreszteni, ha az kell h magától jöjjön rá h hibát követ el, mert nekünk nem hisz az már ovoda?Én nem így gondolom.

Ez egy próba, minden normális ember ilyenkor ráébred h hát hééé valami nem stimm, üljünk le beszéljük meg, kössünk kompromisszumost, ha nem megy akkor próbáljuk meg külön... De mint a kérdező is mondta, már beszéltek erről és semmi nem történt, ezért nem értem miért ne tehetné meg ő is ugyanazt, mint a felesége/élettársa? neki nem jár kikapcsolódás? Neki nem jár pihenés?ő nem lehet a barátaival?kompromisszum egyik héten te másik héten én, vagy menjünk együtt 2-3 hetente együtt , a pici meg egy napot a nagyszülőkkel van.. és pont

Angel

2010. aug. 25. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!