Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy csináljam? Kérek mindenkit hogy segítsen
Ez kicsit nem illik ide de azért, elmondom mer nemtudom hova kéne irnom.
Na azt szeretném megtudni hogy hogyan tudok olyan pappirt szerezni hogy mondjuk AIDS es vagyok, vagy szívbeteg vagyok, vagy valami komolyabb betegségről ami akár halál os is...
Nem kell az hogy hasonlitson az eredetire... még csak hasonlóság se kell, csak mik szoktak rajta lenni mondjuk egy halálos szivbeteg pappirjain diagnosztizálás után?
A válaszokat előre is köszönöm.
És a helyezsírási hibákért bocsánat!
"ez olyan mint a Barátok Közt-ben vanda"
Az egy kurvä, egy nyakigláb hülye aki még csúnya is, amúgy abban a sorozatban senki nem normális, talán a BARTA az normális, de a többi, katasztrófa!
Elnézést kérek...Azt hittem ,nő vagy.
Nő létére így viselkedik? Szégyen. (Próbálj egyenesen beszélni vele.Ultimátum:Szokik vagy szökik!)
Aztaqva :D a végére hagytad a csattanót?:Pférfi vagy?:O
a csajod 1 női diktátor vagy mi? állj ki elé és vázold a szitut.. ez a papíros cucc meg 1 kibaxott nagy baromság
Egyszerű a történet, vágj vissza a saját fegyverével:D
nem főzz, ne takaríts, rá, a gyerekeet azért még elláthatod.. mikor hazamegy meg egyszerűen menj el a haverokhoz, ha szóvá teszi, mond nyugodtan h de hát édes te is ezt csinálod minden nap.. nekem is kell egy kis kikapcsolódás.. majd ott hagynám:D
Angel
Angel.
Köszönöm ez jó dolognak tűnik, szerintem a gyerek innentől Mcdonalds os kaját kap, aszonynak nem főzök, én eszek a munkahelyen...
Meló után télleg lemegyek haverokkal sörözni, és ezt nem teheti szóvá mivel eléggé én tartom el őt...
Köszönöm a segitségeteket!
aztán ird meg h mi lett:D Érdekel:D
Örülök, h segíthettem:)
fel a fejjel:)
Angel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!