Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt hogy csináljam? Kérek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy csináljam? Kérek mindenkit hogy segítsen

Figyelt kérdés

Ez kicsit nem illik ide de azért, elmondom mer nemtudom hova kéne irnom.

Na azt szeretném megtudni hogy hogyan tudok olyan pappirt szerezni hogy mondjuk AIDS es vagyok, vagy szívbeteg vagyok, vagy valami komolyabb betegségről ami akár halál os is...

Nem kell az hogy hasonlitson az eredetire... még csak hasonlóság se kell, csak mik szoktak rajta lenni mondjuk egy halálos szivbeteg pappirjain diagnosztizálás után?

A válaszokat előre is köszönöm.

És a helyezsírási hibákért bocsánat!

2010. aug. 25. 11:30
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Szólj a párodnak hogy segítesen és mond neki hogy pihenni szeretnél.A hazugság sose jó!
2010. aug. 25. 11:40
 12/35 anonim ***** válasza:
ez olyan mint a Barátok Közt-ben vanda
2010. aug. 25. 11:42
 13/35 A kérdező kommentje:

Csak a páromnak mutatnám meg a levelet, senki másnak, és nem csinálnám meg olyan hivatalosra nagyon.

Amúgy a páromnak meg hiába mondom hogy pihenni szeretnék, nem érdekli nagyon. Már mondtam neki a dolgokat hogy ez így nem jó.

2010. aug. 25. 11:42
 14/35 anonim ***** válasza:
Ess le elég szerencsétlenül a létráról. Ha ügyes voltál, minimum hat hétig fekvőgipsz.
2010. aug. 25. 11:44
 15/35 anonim ***** válasza:
Én megértelek de a hazugság sem jó...
2010. aug. 25. 11:44
 16/35 A kérdező kommentje:

Amióta vele vagyok azóta nem láttam a Barátok Közt öt...

Nincs időm semmi kikapcsolódásra...

Maximum így amikor kicsit elmegy az anyához... ilyenkor is én főzök hogy amire hazajön legyen friss étel!

2010. aug. 25. 11:45
 17/35 anonim ***** válasza:
mióta vagy vele??
2010. aug. 25. 11:46
 18/35 A kérdező kommentje:
3 éve
2010. aug. 25. 11:49
 19/35 anonim ***** válasza:

azóta tűröd:S

hát erre nem tudok semmit mondani...

2010. aug. 25. 11:51
 20/35 Puszedly :-) válasza:
Mond meg a Párodnak az Igazat!...Amire Te készűlsz az "csak" hazugságlavinát indít el.Ráadásul erősen büntethető!(Nem mellesleg érdemes lenne elmenned egy kivizsgálásra Pl:Nőgyógyászhoz.Könnyen előfordúlhat,hogy oka van a viselkedésednek ,értem itt a nemi étvágy csökkenését vagy a kedvtelenséget,fáradékonyságot...)
2010. aug. 25. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!