Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy csináljam? Kérek mindenkit hogy segítsen
Ez kicsit nem illik ide de azért, elmondom mer nemtudom hova kéne irnom.
Na azt szeretném megtudni hogy hogyan tudok olyan pappirt szerezni hogy mondjuk AIDS es vagyok, vagy szívbeteg vagyok, vagy valami komolyabb betegségről ami akár halál os is...
Nem kell az hogy hasonlitson az eredetire... még csak hasonlóság se kell, csak mik szoktak rajta lenni mondjuk egy halálos szivbeteg pappirjain diagnosztizálás után?
A válaszokat előre is köszönöm.
És a helyezsírási hibákért bocsánat!
piacon tudsz venni
nem tudom annak a nevét ahol mindent lehet kapni:S
valami bolhapiac
Íram hogy nem kell hogy eredeti legyen, akár össze szerkeztem én is, csak mit kell az ilyenekre ráirni?
Mik szoktak rajta lenni.
"Íram hogy nem kell hogy eredeti legyen, akár össze szerkeztem én is, csak mit kell az ilyenekre ráirni?
Mik szoktak rajta lenni."
Utána nem kell csodálkozni ha rábäszol okirat hamisítás miatt, ez olyan mintha útlevelet vagy iskolai bizonyítványt hamisítanál. És az feletébb értelmes hogy ezt így nyilvánosan írod le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!