Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat kérek ez ügyben? Hogyan csináljam? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok és tetszik egy alattam járó csaj a suliba. Szerintem én is bejövök neki, mert mostanában elég erőteljesen szemezget velem.(Sok csajtól kaptam már pozitív visszajelzést a külsőmet illetően, sokan mondták hogy sexi vagyok és sokan szemeznek velem a suliba is, akár a tőlem 2-3 évvel idősebb csajok is). Szóval szerintem bejövök neki csak az a baj, hogy mivel egy évvel fiatalabb nálam, ezért nincs közös társaságunk. Hogy kezdjek vele kiépíteni egy kapcsolatot? TANÁCSOKAT Légyszi!!!2010. ápr. 26. 21:46
1/4 anonim válasza:
nálam mikor ez volt a szitu a srác egyszer csak odajött megkérdezte merre lakom és elkísért.közben jobban megismertük egymást.aztán el mondtam h próbált a suli programon közelebb kerülni hozzám és a büfénél is de a barátaink mindig útban voltak.
2/4 anonim válasza:
Mivel már szemeztetek így tudja kivagy, és nem fogja váratlanul ésne ha egyszerüen csak odamész hozzá. Szerintem menj oda és kérdezd meg a nevét, mond el, hogy tetszik neked és hívd el valahova...
4/4 A kérdező kommentje:
oksa kösz a tippet;)amúgy csak annyi a gond,hogy mindig ott van 1-2 barátnője és tudod azért mégis csak jobb lenne kettesben
2010. ápr. 27. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!