Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Így csak szenvedés lesz belőle.
22:58:)
Igen, próbáltam már, akkor jobb volt:) De te mit csináltál, hogy ne legyen ennyire nyomorultul rossz érzés??
Amúgy pasik terén se állok valami jól.....sokat segített:) és én is adtam neki tanácsokat, mindenre reagálok, amit mond, de ha én mondok vmit, pl: kár, hogy xy nak van csaja stb....akkor van, hogy midnenki scak ennyit mond: :S szóval, jobb ha ezeket sem mondom neki:)
22:58:D
Ő már úgy tudja, hogy "nem érzek semmit":) de köszönöm, igazad van:) csak lennék túl ezen, és lenne midnen megint oylan mint volt, azaz legjobb barátság
Természetesen próbálj meg vele nem távolságtartóan, barátságtalanul viselkedni, mert nem fogja ő sem kérdezgetni örökké, hogy mi a gond. Tudom jól, mért csinálod, de ennek egyetlen olyan következménye nem lesz, ami bármelyikőtöknek is kedvezne. Márpedig lesz következménye.
Én arra akartam utalni, hogy valljad be, amit érzel, mert a leírásodat olvasva nem arra következtettem, hogy tudod még játszani a szereped.
De ha érzel magadban elég erőt és tényleg a régi barátságot szeretnéd újra, akkor tűrj. Viszont úgy gondolom, eljutottál egy olyan pontra, ahol már semmi sem garantálja, hogy minden ugyanolyan lesz mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!