Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utál a párom volt felesége....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utál a párom volt felesége. Gyerekük van, úgyhogy jó lenne jól kijönni de annak ellenére gyűlöl, hogy soha nem beszéltünk 3 percnél többet. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
A párom 4,5 éve vált el a feleségétől. Megcsalta, bevallotta, a feleség akart válni. Mi lassan 2 éve vagyunk együtt, de már többektől a fülembe jutott - a páromtól is - hogy a volt felesége válogatott trágárságokat mond rólam. Dolgozom, tanulok, de ha ezeket nem is tenném, akkor sem tudhatna rólam semmit, mert soha nem beszélgettünk hosszabban, nem voltak közös programok, hiába nyitottunk felé. Iszonyú agresszió árad belőle. A házasságuk nem miattam ment tönkre, nem is ismertük egymást akkor a párommal. Jól megvagyunk, a gyerekük is kedvel szerintem, vele jól kijövök, már nyaraltunk, kirándultunk együtt. Az egyik visszahallott "kritika" velem szemben az, hogy fiatalabb vagyok, legalább is erre utaló dolgokat mondott. 35 éves vagyok, szóval nem kamasz, a párom és a volt felesége is 46 éves. Szerintem ez a gyűlölködés nem egészséges, voltak már kellemetlen pillanatok, mert a gyerek előtt is beszólogatott. Ilyenkor próbáljuk valami viccel elütni vagy gyorsan elköszönni, mert érezzük, hogy a gyereknek ez sokkal kínosabb, mint nekünk. Ő 14 éves. Mit tennétek a helyemben? Egyáltalán kell tenni bármit? Köszönöm a válaszokat!

2021. jún. 2. 17:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

19 vagyok. Köszönöm, de engem egyáltalán nem mozgat meg. Se az, hogy gyaláz, se hogy kavarni próbál. Szánalom.

Külföldi út: persze, nyilván tudnia kell róla, hova megy a gyereke.

2021. jún. 3. 11:34
 22/24 A kérdező kommentje:
17. Háromszor volt olyan, hogy face to face álltunk egymással szemben és 5 szónál többet beszéltünk. Leírjak minden esetet? Vagy csak trollkodsz? Kinek vannak itt problémái? Nekem az a beszólás szint, hogy a gyerek megy ki a házból a kocsiba és bekukorékol az anyja, hogy siess, mert nekem holnap dolgozni kell, nem vagyok irodista kisasszony. (Egy ügyvédi irodában dolgozom.) Én meg ott voltam a kertben, 10 méterre tőle, de nekem vissza sem köszönt. Baromira nem tehetek arról, hogy neki milyen munkája van, nincs is hozzá közöm, ahogyan neki sem az enyémhez. És ízléstelen, hogy ebbe bevonja a gyereket, aki pedig alig várja, hogy velünk legyen, kiránduljunk, kikapcsolódjunk együtt.
2021. jún. 3. 11:35
 23/24 anonim ***** válasza:
36%

Ízléstelen igen, de neked ezzel nincs dolgod, max apuka szólhat rá, hogy a gyerekre ezt ne tegye rá, de felesleges. Még megmagyarázná, ő dehogy azért, miért kell félremagyarázni... Semmit nem kell vele kezdeni.

éltékeny rád, mert irodista kisasszony vagy, ő meg marhára nem.

2021. jún. 3. 11:38
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tapasztaltad, hogy nem lehet vele normálisan "kapcsolatot" tartani, inkább nézz át rajta te is. Ne köszönj! Fordulj el! Mintha nem is létezne.
2021. jún. 4. 11:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!