Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehetséges hogy 30felet nő szép csinos nő magabiztos határozott és talpraesett még szűz?
#1-nek igaza van. Nem vitás.
Amúgy úgy lehet, hogy nem szép nőkről beszélünk, hanem rondákról. Úgy. Nem életszerű, hogy egy szép nőt ne keresnének meg naponta többször jobbnál jobb faszik, azoktól meg minden nő benedvesedik. Aztán ha eluralkodik rajtuk a vágy akkor már nincs visszaút (ha van faszijuk, ha nincs).
3-as, igen munkamániás... és egyik hot kollégája se akarja levarrni, ugye? Még ha nem is kell tartós egy nőnek, akkor is kúrják őt megállás nélkül biztos lehetsz benne, pláne ha még jól is néz ki.
Szép és szűz nő kizáró ellentét. Az.
Honnan veszed, hogy szűz? Erről nem nagyon szokás idegeneknek beszélni, és ha ismernéd, akkor lenne válaszod. Lehet, hogy nincs, vagy nem publikus a kapcsolata.
Én pld. régóta egyedülálló vagyok, de a szexuális életem rendben van..
Volt egy nagy szerelmi csalódása.
Lehet, hogy fiatalabb korában nem nézett ki ennyire jól.
"Honnan veszed, hogy szűz?"
Te most random kitaláltad, hogy a kérdező csak tippeli hogy szűz? A kérdésre koncentrálj.
Lehet azért mert nem talált olyat, akivel foglalkozna. A legtöbb magyar pasi rusnya mint a dög, és rajta csüngnek 30 évesen is az anyjuk csöcsén.
Vagy aszexuális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!