Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettegek a szüleivel való találkozástól a lentiek miatt, mit tanácsoltok?
A 30. válaszoló vagyok.
Ez inkább olyan, mintha a te szüleidet akarnád "helyettesíteni" az övéivel. Ki vagy éhezve a szülői szeretetre, és az adott illető szüleitől igényled azt, mintha te is a gyerekük lennél.
Ami egy szinten jó, viszont bármikor megtörténhet, hogy az ember szakít a párjával, vagy beüt a nehézség a kapcsolatban.
Tudom, hogy nehéz, nekem a biológiai anyukám alkoholista volt, minden nap a hányását takarítottam, elette előlem a kaját, meglopott, tehát "volt anyám" "de mégsem", szóval nem könnyű ha az embernek nincsenek ott a szülei, amikor szüksége lenne kamaszként rájuk. Viszont te egy független, erős nő vagy, próbáld meg magadat szeretni, és ne a külvilágban keresni. Tudom, könnyű mondani,és nem azt mondom, hogy ne kötődj a szüleihez, de próbáld meg magadat kicsit lelkileg megerősíteni belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!