Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rettegek a szüleivel való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettegek a szüleivel való találkozástól a lentiek miatt, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
19 évesen összejöttem a szerelmemmel, akinek családjához hamarosan odaköltöztem, mivel velük lakott. Anyukájával nagyon jó viszonyban voltunk, lányaként tekintett rám, mindenben segített. A világ legboldogabb emberének éreztem magam. Ő jött el velem fogamzásgátlót feliratni a nőgyógyászhoz (kint megvárt, de sokat jelentett a vizsgálat előtt a jelenléte), mindent megosztottam vele, úgy tekintettem rá, mintha az anyám lenne. Egy júliusi napon nem jött meg időben a menstruációm, 2 hét múlva elmentem nőgyógyászhoz, ahova szintén elkísért. Kiderült, hogy terhes vagyok, nagyon boldog voltam, ő viszont tajtékzott, hogy még mindketten tanulunk, első az iskola, utána ráérünk majd sz.ros pelenkát cserélni. Sosem láttam ilyennek korábban. Újabb vizsgálatra nem jött el velem, ott derült ki, hogy nem vagyok mégsem terhes, hanem egy nőgyógyászati problémám van, amit sürgősen műteni kell. Megtörtént a beavatkozás, erre közölte velem, hogy biztosan hazudok és mindenki (fia, az ő és családja) tudta nélkül elvetettem a gyereket, takarodjak onnan egy életre, a fiát sem láthatom többet. Ő egyébként sosem állt ki az érdekemben, mindig az anyja pártját fogta, egyszerűen nem mert neki ellentmondani. Kényszerűen ért véget tehát a kapcsolatunk, engem az anyja viselkedése annyira megviselt, hogy évekig képtelen voltam bárkivel ismerkedni. Majd utána is hamar megkérdeztem azt, akivel épp ismerkedtem, hogy tartja-e a szüleivel a kapcsolatot, ha igen volt a válasz, akkor nem volt több randi. Most megismerkedtem valakivel, akivel nagyon jól érzem magam, szerelmes vagyok, 5 hónapja vagyunk együtt, a hétvégén be szeretne mutatni a családjának. Lassan 10 éve történtek a leírtak, de még mindig nagyon élénken bennem van,félek, hogy megismétlődik ez a viselkedés.

2021. máj. 27. 09:45
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Szüleim 11 éve külföldön élnek, heti 1-2-szer beszélünk videóhívásban, de annyira nem szoros a kapcsolatunk. Részben emiatt is fontos számomra, hogy az ő szüleivel jóban legyek, mindenben számíthassak rájuk, ne kelljen attól tartanom, hogy mikor foguk bennük is csalódni.
2021. máj. 27. 12:38
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
pedig fogsz bennük csalódni, ugyanis veszekedések mindenhol lesznek ahol együtt élnek emberek, tesók és kollégák között is meg fog jelenni a csalódás
2021. máj. 27. 12:43
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

A 30. válaszoló vagyok.

Ez inkább olyan, mintha a te szüleidet akarnád "helyettesíteni" az övéivel. Ki vagy éhezve a szülői szeretetre, és az adott illető szüleitől igényled azt, mintha te is a gyerekük lennél.

Ami egy szinten jó, viszont bármikor megtörténhet, hogy az ember szakít a párjával, vagy beüt a nehézség a kapcsolatban.

Tudom, hogy nehéz, nekem a biológiai anyukám alkoholista volt, minden nap a hányását takarítottam, elette előlem a kaját, meglopott, tehát "volt anyám" "de mégsem", szóval nem könnyű ha az embernek nincsenek ott a szülei, amikor szüksége lenne kamaszként rájuk. Viszont te egy független, erős nő vagy, próbáld meg magadat szeretni, és ne a külvilágban keresni. Tudom, könnyű mondani,és nem azt mondom, hogy ne kötődj a szüleihez, de próbáld meg magadat kicsit lelkileg megerősíteni belül.

2021. máj. 27. 12:44
 34/35 A kérdező kommentje:
Persze, hogy vannak nézetkülönbségek, akár egy kapcsolatban, akár egy anyós-após és meny viszonyban, itt nem erről beszélek, hanem a kérdésemben leírt semmiből jött pálfordulásról.
2021. máj. 27. 12:45
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Itt ne legyél olyan bizalmas viszonyban a leendő anyóssal.
2021. máj. 28. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!