Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Internetes ismerkedés utáni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedés utáni első találkozás,mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Az instán megismertem egy fiút és kedden talalkozok vele elsőnek eddig csak instán beszélgettünk meg hívásoztunk is képet is cseréltünk és tegnap meg is írta hogy tök szép vagyok és külsőleg bejövök neki ezt nem titkolja és ő is nekem mert eléggé helyes meg tök jókat tudunk beszélgetni így neten szinte mindenről mégis kicsit parázok az első talitól

Van valakinek már ezzel tapasztalata?

Normális hogy félek meg izgulok kicsit?

2020. dec. 14. 00:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Legközelebb valamilyen írásjelet rakhatnál. Amúgy lehet hogy valami 70 éves öregember, szerintem ne találkozz vele
2020. dec. 14. 00:35
 2/12 A kérdező kommentje:

Annyit még kihagytam hogy 2 hete beszélünk és ő 1 évvel fiatalabb mert én 16 vagyok ő meg 15

16l

2020. dec. 14. 00:36
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
normális. én negyven felett is izgulok ilyenkor :)
2020. dec. 14. 00:40
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

#1 Na ne legyél már ilyen, gondolom nem éjszaka fognak találkozni egy kihalt sikátorban, hogy bármitől félnie kellene.

Ha 70 éves akkor 70 éves... Ez van, majd keres mást a kérdező, azért 2 hetes kapcsolat semmilyen nyomot nem fog hagyni a kérdezőben mégha csalódik is.

Egyébként teljesen normális az izgulás, én 3 év beszélgetés után találkoztam először azzal a lánnyal akit még egy számítógépes játékban ismertem meg. Ennek már van egy éve, nem csalódtam, nagyon szeretjük egymást mai napig. De mi csak barátok vagyunk, alapból úgy indultunk azt hozzáteszem. A találkozás napján nagyon izgultam de közben boldog is voltam.

Magadat add, erre ez a legjobb tanács igazából. Másra nem lesz szükséged.

Sok sikert kívánok, remélem összejön nektek :)

2020. dec. 14. 00:56
 5/12 anonim válasza:
73%
Persze, hogy izgulsz! Én egyedül nem is találkoznék senkivel, annyi rosszat lehet hallani! Valaki - tesó, szülő, barát - kísérjen el, de legalább tudjon róla, hogy kivel, hol találkozol!
2020. dec. 14. 02:08
 6/12 anonim ***** válasza:
3%
#5 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2020. dec. 14. 02:12
 7/12 anonim válasza:
92%

Én férfi vagyok, de amikor ilyen netes randim volt, mindig minimum két dolgot vittem magammal. Egy csomag óvszert arra az esetre, ha szexre kerülne sor és egy pillangókést arra az esetre, ha védekezni kellene 😄

Viccen kívül mondom, valami legyen nálad, paprikaspray, vipera, boxer, kés...

2020. dec. 14. 06:21
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Legyen baráti találkozó vagy esetleg randi

Az ember ígyis úgyis izgul, biztos vagyok benne, hogy a srác is izgul, szóval emiatt nem kell aggódni, ez ezzel jár

Viszont nekem egy dolog kissé fura, lehet a fogalmazás miatt, de:

"és külsőleg bejövök neki"

Csak külsőleg? Mert azért ez fontos, hogy milyen szempontból

2020. dec. 14. 12:08
 9/12 A kérdező kommentje:

#1-nek üzenném hogy délutan talizunk a bevásárlóközpontba

Esetleg tudtok témákat mondani amiről lehet beszélgetni?

2020. dec. 14. 16:00
 10/12 anonim ***** válasza:
15%
pl szeksz hol mikor
2020. dec. 14. 16:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!