Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Internetes ismerkedés utáni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedés utáni első találkozás,mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Az instán megismertem egy fiút és kedden talalkozok vele elsőnek eddig csak instán beszélgettünk meg hívásoztunk is képet is cseréltünk és tegnap meg is írta hogy tök szép vagyok és külsőleg bejövök neki ezt nem titkolja és ő is nekem mert eléggé helyes meg tök jókat tudunk beszélgetni így neten szinte mindenről mégis kicsit parázok az első talitól

Van valakinek már ezzel tapasztalata?

Normális hogy félek meg izgulok kicsit?

2020. dec. 14. 00:33
1 2
 11/12 anonim válasza:
84%

Én pár évvel idősebb vagyok nálad, de én például interneten ismertem meg a páromat. Én is izgultam nagyon az első találkozás előtt, (milyen lesz az első benyomás élőben, tudunk-e majd miről beszélgetni, meg hasonlók), de semmi gond nem volt. Szerintem igazából, ha eddig is tudtatok miről beszélgetni, akkor élőben is adni fogja magát, maximum kicsit jobban izgultok majd mindketten.

Viszont az előttem szólókhoz csatlakozok, hogy 16 évesen azért tudjon róla valaki, hogy hová mész és kivel, ha bármi gond lenne.

2020. dec. 15. 00:26
 12/12 anonim ***** válasza:
79%
Sok sikert nektek, majd írd meg milyen volt :)
2020. dec. 15. 01:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!