Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettegek a szüleivel való találkozástól a lentiek miatt, mit tanácsoltok?
"A szülőkkel való együttélésnek ritkán van jó vége, főként akkor, ha a lány költözik a fiú szüleihez"
Miert kell mindenhol ezt a hiedelmet hirdetni..siman van hogy lanyakent szeretik, es pont.
ez is ugyanolyan, mint barmelyik kapcsolat, megromolhat bármikor, ha egyutt laknak, ha nem.
Ez csak egy lecke volt hogy aki mezesmazas még nem jelent semmit. De nem azert volt az csak mert anyos.
Nekem fonoknőim(2) voltak ilyenek,
elején tundibundik majd jottek a ragalmazasok meg a hibaztatasok.
Talalkozz veluk nyugodtan. Nem valoszinu hogy 2szer megtortenik ilyen egy emberrel.
29evesen már pl biztos nem fognak toporzekolni ha terhes leszel.
"akivel épp ismerkedtem, hogy tartja-e a szüleivel a kapcsolatot, ha igen volt a válasz, akkor nem volt több randi."
Itt biztos túlzol, talán az elején így lehetett.
Hiszen a mostani elég hamar oda akar vinni. Nagyon jóban lehetnek. Szerintem ráérne ezzel, főleg, hogy nem akaródzik.
Én több mint 2év után találkoztam a szülőkkel, és nagyon kedvesek, találkoztam már olyanokkal akik nem voltak kedvesek, de ez annyira egyéni kár általánosítani.
Lehet nem leszek népszerű a válaszommal, de leírom az őszinte véleményemet.
Szerintem nem "KELL" jóba lenni a másik családjával, vagyis úgy értem, hogy nem kell feltétlen nagyon közel engedni magadhoz, hiszen te a pároddal leszel, vele tervezel élni. Véleményem szerint amikor valaki az anyóshoz költözik, abból szinte mindig baj van. Én sosem tudtam volna bevállalni, pedig imádott engem a volt barátom anyukája, meghaltam volna ha oda kell költöznöm.
Feltehetőleg te és a mostani párod külön fogtok élni. Az pedig, hogy szeretnek-e a szülei, vagy sem, oly mindegy, a lényeg, hogy a pároddal jól kijöjj. Ezek a traumák nagyon megviselik az embert, nekem pedig gyerekkori traumám van, ami 10 éve kihat az életemre. Viszont muszáj felülkerekednünk rajta, nekem Madách Az ember tragédiájából jut eszembe az idézet, hogy: "Ember, küzdve küzdj és bízva bízzál".
Ne aggódj, inkább magadra fókuszálj, hogy érezd jól magadat a bőrödben. Szeresd magadat, élvezd az életet. Mondom, 10 év szenvedés után mondom neked, hogy tényleg gyorsan repülnek az évek, és akármilyen nehéz, szembe kell nézni a félelmekkel és küzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!