Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettegek a szüleivel való találkozástól a lentiek miatt, mit tanácsoltok?
Az azért komoly, hogy mindenkit visszautasítasz, aki jóban van a családjával.
Pszichológust kellene felkeresned.
És mire jutottatok? Nem enyhült semmi?
Tudom, hogy ez már késő bánat, de én úgy vagyok a félelmekkel, hogy minél hamarabb szeretek szembe nézni velük, nekem jobb lett volna, ha korábban bemutat.
Mostmár ne izgulj ezen, nincs nagy esélye, hogy még egyszer rosszul végződjön. Azóta felnőtt lettél, ki is tudsz állni magadért, ha valami nem jól alakul.
Nagyon sajnálom, hogy így történt.
Nekem két párom volt életem során, és bár nem ilyen súlyos dolog történt, de én is nagyot csalódtam az anyjukban. Mindkettő kibeszélt a hátam mögött, miközben a szemembe jópofiztak, stb.
Amit javasolni tudok: abból, hogy megismered a szüleit, még nem lesz semmi gond. Az odaköltözést viszont tényleg kerüld el. A szülőkkel való együttélésnek ritkán van jó vége, főként akkor, ha a lány költözik a fiú szüleihez. Illetve ne fogadj el ennyi segítséget. Mondjuk az előző esetben szerintem az is gond lehetett, hogy még szinte gyerek voltál, és kislányként is kezelt.
Illetve nem mindegy, hogy a gyerek egészséges módon jóban van a szüleivel, vagy folyton az anyja kívánságát lesi, még akkor is, ha már saját családot alapított, van felesége, gyermeke, stb.
Ismerd meg a szüleit, egy esélyt megérdemelnek.
Velük lakik? Majd úgyis meglátod rajta mennyire anyás.
Lehet nem az.
"Majd utána is hamar megkérdeztem azt, akivel épp ismerkedtem, hogy tartja-e a szüleivel a kapcsolatot, ha igen volt a válasz, akkor nem volt több randi."
Jobb is. Egy gyáva nő senkinek nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!