Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kezelni a párom exeivel való találkozásokat, mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt. Zavar, hogy amikor baráti társasággal vagyunk, állandóan összefutunk a volt barátnőivel, a volt barátnői testvéreivel stb. stb., akik persze csatlakoznak a társasághoz, és órákig kell velük beszélgetni. Én sokáig Pesten éltem, ott nem voltak ilyen jellegű problémáim, mint most a kisvárosban. Egyszerűen nem tudom kezelni a helyzetet, képtelen vagyok természetesen viselkedni. Teljesen lefagyok, és nem szólok egy szót sem. De már sokszor az jár a fejemben, ha találkozunk valami ismerős lánnyal, hogy na vajon vele lefeküdt-e. Tudom, hogy ez nem normális, tudom, hogy neki is van múltja, nekem is, hálás is voltam érte, hogy csak nagy vonalakban beszéltünk róla, én is sok mindenre nem vagyok büszke. Nem flörtöl a lányokkal, de mégis... valahogy a tudat zavar, talán az én önbizalomhiányom. Néhány éve pánikbeteg voltam nagymamám halála után, szerencsére rendbejöttem. De mostanában megint azt érzem, hogy menekülnék, legyen már vége, csak tűnnék már el onnan, és gondoljon mindenki, amit akar. Mit tehetnék ez ellen, hogyan küzdjem le? L/232010. márc. 20. 13:11
1/6 anonim válasza:
persze ez normális..nem lehet kellemes a volt bnőivel jópofizni..sztem próbáld megbeszélni a pároddal hogy neked ez nem a legkellemesebb mást nem igazán tudsz tenni:S
2/6 anonim válasza:
szard le az exeket, hisz elvégre nem ők vannak a pasiddal, nem voltak elég jók, nem érik el a te szintedet
3/6 anonim válasza:
ha tényleg nem birod és a párod sem hajlandó változtatni, hagyd el...
4/6 anonim válasza:
Alapból a srác hülyeséget követett el azzal hogy megmondta neked hogy kivel feküdt le.Amúgy meg a párkapcsolat alapja a bizalom.És nálatok ez nincsen meg.Szóval a kapcsolatotok a végét járja.
5/6 anonim válasza:
Hali!
Azt mondod kezd megint visszatérni a betegséged? Ez csöppet sem vicces dolog. Ha komolyabb volt, és tud róla az orvosod, lehet érdemesebb lenne felkeresni, mielőtt komolyabban kijön.
Ami pedig a párod illeti, nem lesz semmi baj. Beszéld meg vele, hogy neked ez így nem túl könnyű. Kérd meg, hogy ha lehet, ne a megszokott helyekre menjetek, ne a megszokott utakon, hanem újítsatok be...
Meg fogja érteni. A lényeg az, hogy hogyan mondod. Csak óvatosan, kedvesen.
Remélem minden rendben lesz veled/veletek :)
Csak bátorság!
6/6 anonim válasza:
Én megértem a problémáját, én is voltam hasonló helyzetben. De itt nem arról van szó h csak össze futnak az exekel, hanem h csatlakoznak a társasághoz és enyelegni kell velük. Nincs veled semmi baj, inkább a barátoddal. Mondd meg neki h téged ez zavar, mert nem természetes dolog h a jelenlegi barátnőnek az exel kell cseverésznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!