Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom mellett kisebbségi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mellett kisebbségi komlexusom van. Nem ő tehet tola. Akkor szakítsak?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatot szeretne eddig elvoltunk lazán.

Én is szerettem volna..mindaddig mig meg nem tudtam milyen vele lenni a társadalomban.

Én alapvetően vékonykább kisebb kis mellű stb szolid (kis bénább)nő vagyok.

Bárhova megyunk pl állunk a sorban akárhol, mindenhol betalálnak mellénk a magas nagy mellű, egy sima polo farmerben is vonzóbb szexibb kisugárzásu nők/lányok mellénk, én meg ugy "lentről"bámulom az embereket.

Olyan hatalmas fusztrációm, van hogy az vmi leírhatatlan.

És akkor még nem is találkoztam a szüleivel haverjaival, azok csajaival, a srác halad viszont ezek felé a dolgok felé.

Én viszont olyan szinten behúztam a kéziféket, hogy sehova nem akarok menni vele már.

Már nélküle is ezt látom, hogy de jo, hogy épp nincs mellettem mikor egy filigrán szép nő van itt is ott is amott is. Amúgyis olyan szexorientált, hogy minden nőben csak a szexualitást látja. Nem olyan pasi, aki csukott szemmel járna..

Most ez kizárt hogy elmondanám neki. Magamban őrlődöm.

Úgy érzem nem is illek hozzá.

Eddig olyan szèp volt a szerelem vele úgy 4 fal közt laza kapcsolatban..

Kezd összetörni bennem, de úgy minden.

Miközben ő teljesen gyanútlanul még rám féltékenykedik, meg haladna a komoly felé, összeköltözést akar meg sorolhatnám, mikozben nekem akár egy sima bolti bevásárlás is egy KÍN vele így.

Nem is értem minek van velem. Ezer millio jobb nő van nálam, illetve nálam csak jobb nők vannak.

Hogyan engedjek el vkit akibe szerelmes vagyok??

És lehet utána már nem is lesz senkim. Előtte sem volt senkim évekig.

Egyelőre próbálom visszavezetni az egészet a laza kapcsolatba. Kipróbáltam vele a komolyat, hát nekem nem megy..

Aztán ha lazítottam a szálakon, szépen lelépek, illetve azert korrektul azakítok indoklás nélkül. Vagy max annyit mondok majd jobbat érdemel nalam.

Habár ezer biztos azt fogja hinni pasizom de akkor higyje azt, ha neki igy lesz könnyebb.

Hogy tudom én legyőzni magamat hogy ne kapaszkodjak ebbe a kapcsolatba, ne éljek vissza a vak szerelmével? És meg tudjam ezt lépni?

2021. máj. 24. 20:11
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Ahelyett hogy nyiltan lazan természetesen venné más nők jelenlétét ilyen fura helyzeteket csinál mintha engem muszaj lenne előbbre rangsorolnia. Nem viselkedik természetesen lazán. Nem a csajhoz beszél esetleg hanem nekem sugdolozik rola.
2021. máj. 25. 09:23
 22/23 A kérdező kommentje:
Meg távolabb áll tőle és mellém közelebb.
2021. máj. 25. 09:24
 23/23 A kérdező kommentje:

Ja és ha az en női ismeroseimmel ha találkozunk is, mintha kényszeresen háttérbe helyezné magát, hogy ő aztán rá sem néz a csajra. Engem megtisztelve.

Ilyen kényszeres a magatartasa, ahelyett hogy normalisan viselkedne. Mert ugye jézusmaria nővel beszélek.

2021. máj. 25. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!