Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebbségi komplexusom van a barátnőm mellett, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy tökéletes, gyönyörű, ráadásul nagyon okos barátnőm. Amikor elmegyünk bulizni, mindig csak őt veszik észre a fiúk, hozzá mennek oda, nála próbálkoznak, engem meg észre sem vesznek. Már semmi önbizalmam nincs mellette. Mit tehetnék?2013. jún. 7. 22:51
1/8 anonim válasza:
Te hogy nézel ki? Lehet az miatt nem vesznek észre.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya én sem, de mellette elbújhatok.
2013. jún. 7. 22:53
3/8 anonim válasza:
Mi van, ha egyedül mész bulizni? Akkor is semmi?
4/8 The Other válasza:
Megadod a barinőd számát? :)
Vagy mit kellene a kérdésre reagálnunk?
5/8 anonim válasza:
Persze, srácok, és látják hogy a barátnőd tényleg szép, lehet (sőt biztos) rá akarnak hajtani, és/vag próbálnak kiszorítani a "helyedről" .... ha zavar, akkor nem menj el bulzni vele, vagy menjtetek, de máshová, más társaságba..
Szerintem meg butasűűg, hiszen örülnöd kéen hoyg fogtál egy okos intelligens és szép lányt magad mellé.
6/8 anonim válasza:
A lányok azért barátkoznak náluk rondább lányokkal, vagy dagadttabbal, hogy őket vegyék észre ne a másikat. szerezz egy ronda/dagadt barinőt magadnak te is.
De ez amúgy komoly.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom amúgy emiatt elveszíteni a barátságát, mert szeretem, csak olyan rossz így.
2013. jún. 7. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!