Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mellett kisebbségi komlexusom van. Nem ő tehet tola. Akkor szakítsak?
Komoly kapcsolatot szeretne eddig elvoltunk lazán.
Én is szerettem volna..mindaddig mig meg nem tudtam milyen vele lenni a társadalomban.
Én alapvetően vékonykább kisebb kis mellű stb szolid (kis bénább)nő vagyok.
Bárhova megyunk pl állunk a sorban akárhol, mindenhol betalálnak mellénk a magas nagy mellű, egy sima polo farmerben is vonzóbb szexibb kisugárzásu nők/lányok mellénk, én meg ugy "lentről"bámulom az embereket.
Olyan hatalmas fusztrációm, van hogy az vmi leírhatatlan.
És akkor még nem is találkoztam a szüleivel haverjaival, azok csajaival, a srác halad viszont ezek felé a dolgok felé.
Én viszont olyan szinten behúztam a kéziféket, hogy sehova nem akarok menni vele már.
Már nélküle is ezt látom, hogy de jo, hogy épp nincs mellettem mikor egy filigrán szép nő van itt is ott is amott is. Amúgyis olyan szexorientált, hogy minden nőben csak a szexualitást látja. Nem olyan pasi, aki csukott szemmel járna..
Most ez kizárt hogy elmondanám neki. Magamban őrlődöm.
Úgy érzem nem is illek hozzá.
Eddig olyan szèp volt a szerelem vele úgy 4 fal közt laza kapcsolatban..
Kezd összetörni bennem, de úgy minden.
Miközben ő teljesen gyanútlanul még rám féltékenykedik, meg haladna a komoly felé, összeköltözést akar meg sorolhatnám, mikozben nekem akár egy sima bolti bevásárlás is egy KÍN vele így.
Nem is értem minek van velem. Ezer millio jobb nő van nálam, illetve nálam csak jobb nők vannak.
Hogyan engedjek el vkit akibe szerelmes vagyok??
És lehet utána már nem is lesz senkim. Előtte sem volt senkim évekig.
Egyelőre próbálom visszavezetni az egészet a laza kapcsolatba. Kipróbáltam vele a komolyat, hát nekem nem megy..
Aztán ha lazítottam a szálakon, szépen lelépek, illetve azert korrektul azakítok indoklás nélkül. Vagy max annyit mondok majd jobbat érdemel nalam.
Habár ezer biztos azt fogja hinni pasizom de akkor higyje azt, ha neki igy lesz könnyebb.
Hogy tudom én legyőzni magamat hogy ne kapaszkodjak ebbe a kapcsolatba, ne éljek vissza a vak szerelmével? És meg tudjam ezt lépni?
"Amúgyis olyan szexorientált, hogy minden nőben csak a szexualitást látja. Nem olyan pasi, aki csukott szemmel járna.."
Nna, és akkor innentől nem igaz az a tétel, hogy nem ő tehet róla.
Nem a te korosztályod vagyok, de hasonló kaliberű lány voltam, mint te. Az első pasim mellett mégis úgy éreztem magam, mintha királynő lennék, mert úgy bánt velem. Soha eszembe sem jutott, hogy más nő is vonzó lehet a számára, mert úgy viselkedett.
Össze-vissza beszélsz. Egyszer azt írod milyen szerelmes vagy, aztán hogy neked komoly kapcsolat nem kell és utolsó hülyének nézve a másikat játszadozva fokozatosan lelépnél, majd olyat szólsz hogy a vak szerelmét nem akarod kihasználni.
Rá hárítod a saját gondjaidat, úgy fogalmazol mintha ő lenne a hibás és örömmel hagynád ebben a státuszban, hogy marcangolja magát, inkább minthogy végre őszinte legyél és a tükörbe merj nézni.
"mindaddig mig meg nem tudtam milyen vele lenni a társadalomban"
Ne haragudj, de ez milyen szöveg? Semmi köze ahhoz te hogy érzed magad a társadalomban, vele és nélküle is komplexusos vagy. Ez a te saját problémád, benned van, nem benne.
Lehet azt lenne érdemes csinálni, hogy végre felvállalod magad és felnőtt módjára állsz egy kapcsolathoz, ha már belemenni olyan könnyen sikerült - megmondva neki hogy egy gyenge jellemű, kisebbségi komplexusos frusztrált nő vagy, aki nem akar komoly kapcsolatot és hogy neked ez nem megy.
Talán jobb lenne, mint zsebkendőként eldobni a másikat sablondumával, hogy őrölje magát a saját gyávaságod miatt, mert nem mersz annyit se mondani neki. hogy laza kapcsolatnál nem akarsz többet.
Valóban kijönni ebből pedig szakemberrel lehetséges, valószínűleg évek munkájával.
1. Neki bejön a nagy mell is
2. Más pasi mellett pl exek ezt én sem éreztem. A mostani mellett érzem magam igy, de mert ő pl magas is, az exeim meg nem.
3.igen szerelmesnek erzem magam, nagyon akartam, hogy tobb legyen köztünk mint szex meg stb. Csak közben rájöttem hogy valszeg nem én vagyok neki teremtve.
Nem gondolnám azt hogy én bármiféle nagy bevallásokkal tartoznék bárkinek is ha szakítok. Annyit szeretnék csak neki mondani amivel neki könnyebb leválni és nem nehezíti meg azt nekem,(így is elég erő kell nekem ehhez), hanem elfogadja és hagy elmenni.
Szakember pedig nem fog segíteni sem a magasságomon sem a melleimen, nincs ezekre pár millióm csak ugy.
Lehet a puncs valo nekem és nem egy felnőtt normális ffi.
Higyjen akkor qrvának tényleg és ennyi.
Ha nem veled szeretne lenni, akkor mar reg lepett volna.
Beszélgess pszichologussal erről, vagy ha nincs rá esetleg pénzed akkor mentálhigiénés szakemberrel. Ők TB alapúak.
Szorongsz sajnos, aminek meg kell találni az okát, a gyökerét. Egy jo szakember tud neked ebben segíteni.
Ahogy a testedet karbantartod, edzel, úgy a léleknek is szüksége van támogatásra,törődésre. Erre nagyon jók a szakemberek.
Kitartást! Ezért ne szakíts. Könnyebb út a szakítás, de mig nem oldod meg a belső frusztrációdat, addig lehet bármennyi párkapcsolatod, mind zátonyra fog futni.
Jaj már.
Nekem is hasonló barátnőm van, mint Te, de le nem cserélném soha semmilyen nagymellű plázamacára semmiért.
Valószínű a barátod is ezt gondolja, de lehet, olyan bumburnyák, hogy nem mondja el.
Ne emészd magad.
Én teljesen megértelek Kérdező!
Mióta nem vagyok a barátommal megszűnt a féltékenységem a nők iránt.
Pontosabban tudtam, hogy van egy típus akit imád és mikor "ilyenekkel" futottunk össze valahol, szívem szerint köddé váltam volna. Szerettem azt a fiút, de nem bírtam ezekkel a szörnyű érzésekkel.
Alkoholista lettem a végén.
Mióta nincs ez a fiú, azóta nem iszom piát.
De én azokkal a gondolatokkal sem bírok el, hogy vele is lefeküdne, meg vele is, meg vele is.
Azon kívül, hogy ő is jobban passzolna hozzá, meg ő is, ő is.
Plusz a haveri társasága meg olyan intellektuális emberekből áll, hogy meg sem merek szólalni.. (vezetők, vállalkozók miegyéb), nem is akarom már a köreit sem megismerni.
Kb úgy vagyunk mint a micsoda nő c filmben csak abban sarkítva a dolgok. De azert a feeling hasonlo.
Korábban én már amugy elutasítottam őt, pont ezek miatt, én már egyszer kizártam az életemből de hipergyorsan, pár aprobb netes beszélgetés után.
Csak az élet meg visszadobta, nem is tudtam hogy ő az; akivel korábban már ismerkedtem, es korábban ki is lett szortírozva a többivel együtt, amikor szortíroztam a sok, velem inkompetens pasit.
Szóval aztán később, mivel nem tudtam kivel állok szóba(mert már elfelejtettem a sok inkompetens kiszórt pasit), meg nem is érdekelt mint ember, így belementem vele laza kapcsolatba. Csak egy kis szex, ennyi kell az eletbe, így voltam vele.
Aztán az idő teltével ahogy beszélgettünk és egyre többmindent megtudtam, megvilágosodtam, hogy dehát vele már ismerkedtem korábban, es dobtam is korábban..en már akkor láttam, hogy nem én passzolok hozzá. De már benne voltam a "kapcsolatban"vele, mire rájöttem kivel vagyok..
Így megint ki akartam lépni elkezdtem pasizni ezerrel.
Csak épp már itt bajok lettek, hogy mindenkiben őt keresem.
Így megsemmisült érzéssel maradtam vele. Rájöttem, hogy érzek vmit és nem tudok csak úgy már kiszállni.
Már itt elbuktam.
Aztán ha ő mondjuk legalább erősebb lett volna, hogy lekezel, meg félvàllrol vesz, esetleg csal, szórakozik velem, kidob, akármi, az még úgy meg is oldotta volna a dolgokat.
De mindez helyett ő inkább szerelmes lett.
Ami persze átmenetileg megnyugtatott hogy én is az vagyok, de jó hogy viszonzott, boldogság.volt. amíg ki nem mentem vele az utcára..
És szóval megint ki akarok szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!