Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom mellett kisebbségi komlexusom van. Nem ő tehet tola. Akkor szakítsak?
Komoly kapcsolatot szeretne eddig elvoltunk lazán.
Én is szerettem volna..mindaddig mig meg nem tudtam milyen vele lenni a társadalomban.
Én alapvetően vékonykább kisebb kis mellű stb szolid (kis bénább)nő vagyok.
Bárhova megyunk pl állunk a sorban akárhol, mindenhol betalálnak mellénk a magas nagy mellű, egy sima polo farmerben is vonzóbb szexibb kisugárzásu nők/lányok mellénk, én meg ugy "lentről"bámulom az embereket.
Olyan hatalmas fusztrációm, van hogy az vmi leírhatatlan.
És akkor még nem is találkoztam a szüleivel haverjaival, azok csajaival, a srác halad viszont ezek felé a dolgok felé.
Én viszont olyan szinten behúztam a kéziféket, hogy sehova nem akarok menni vele már.
Már nélküle is ezt látom, hogy de jo, hogy épp nincs mellettem mikor egy filigrán szép nő van itt is ott is amott is. Amúgyis olyan szexorientált, hogy minden nőben csak a szexualitást látja. Nem olyan pasi, aki csukott szemmel járna..
Most ez kizárt hogy elmondanám neki. Magamban őrlődöm.
Úgy érzem nem is illek hozzá.
Eddig olyan szèp volt a szerelem vele úgy 4 fal közt laza kapcsolatban..
Kezd összetörni bennem, de úgy minden.
Miközben ő teljesen gyanútlanul még rám féltékenykedik, meg haladna a komoly felé, összeköltözést akar meg sorolhatnám, mikozben nekem akár egy sima bolti bevásárlás is egy KÍN vele így.
Nem is értem minek van velem. Ezer millio jobb nő van nálam, illetve nálam csak jobb nők vannak.
Hogyan engedjek el vkit akibe szerelmes vagyok??
És lehet utána már nem is lesz senkim. Előtte sem volt senkim évekig.
Egyelőre próbálom visszavezetni az egészet a laza kapcsolatba. Kipróbáltam vele a komolyat, hát nekem nem megy..
Aztán ha lazítottam a szálakon, szépen lelépek, illetve azert korrektul azakítok indoklás nélkül. Vagy max annyit mondok majd jobbat érdemel nalam.
Habár ezer biztos azt fogja hinni pasizom de akkor higyje azt, ha neki igy lesz könnyebb.
Hogy tudom én legyőzni magamat hogy ne kapaszkodjak ebbe a kapcsolatba, ne éljek vissza a vak szerelmével? És meg tudjam ezt lépni?
Nem. Inkább csak reálisan látok.
Amúgy meg teljesen mindegy milyen vagyok.
Ki akarok lépni.
"Én alapvetően vékonykább kisebb kis mellű stb szolid (kis bénább)nő vagyok."
Mi a baj azzal, ha valaki vékony? Itt Gyakorin mindennap van egy olyan kérdés, hogy "jaj, meghízott a nőm, ezért szakítani akarok vele, mit tegyek?" Én olyan nagymellű nő vagyok, akiről írsz, és bevallom, meg is szokták bámulni. De nem vagyok vékony (igaz kövér sem), emiatt pedig egész életemben frusztrált voltam... Általános suli alsóban is a kis, törékeny kislányokra irigykedtem. Egy szó, mint száz: szerintem vonzó vagy.
"Amúgyis olyan szexorientált, hogy minden nőben csak a szexualitást látja. "
Tehát akkor nincs is közös témátok, nincs meg az érzelmi intimitás, beszélgetések, úgymond nem pendültök egy húron? Téged egy szexbabának lát? Akkor érthető, miért nem működik.
Exek mellett nem éreztem ezt és ma sem, ha összefutunk és megyünk ide oda.
Nem tesz semmi különösebbet a mostani párom, csak egyszeruen észreveszi a masikat mint nőt.
Pl multkor is a mellettunk állo csajrol kezdett nekem beszélni.
Azt hogy vékonykább vagyok meg stb úgy értem hogy nem vagyok egy nőies, "jó kiállásu",szexi kisugárzásu nő, csak egy szürke egér, de mégh meg is csinálom magam(smink, szexi cuccok),akkor is csak a szánalom kategoria leszek mikor már sima farmer póló komboban is szebb és szexibb, akármit veszek fel.
Nem tudom a párom minek lát engem, mit szeret bennem, miért akar komolyat, de egy mocskos kis r.binek néz elsősorban aki bármikor megcsalhatja, imád az ágyban, borzasztó féltékeny(ami nekem meg marhára vicces, de igyekszem nem kiröhögni amikor rám(az egérre)féltékenykedik, mert ha kimosolygom, akkor még jobban balhézik) néha el sem hiszem hogy komolyan bekattan hogy én megcsalom hol voltam miért nem vettem fel a telefont. Eleinte azt hittem műbalhézik csak. De nem.
"Pl multkor is a mellettunk állo csajrol kezdett nekem beszélni"
én nem arra vágyom hogy pl egy sorbanállásnál egy masik csajrol kelljen értekezni, aztan étteremben a pincércsajrol, nyaralásnál a recepciósról, strandon a mellettünk levőkről, kocsiban arrol hogy egy nő vágott ki elénk szétnézés nélkül, meg sorolhatnám
Így értem a dolgot.
De ez belőle automatikusan jön. Azaz nem ellenem irányul nem engem akar vele sérteni vagy bármi, egyszeruen csak kimondja a gondolatait.
Sőt ügyel is rám valahol, mert ha tul kozel áll hozzá egy csaj a sorban, eljon elhuzodik, kikeruli a szitukat.
Szóval ha nem mondaná ki, akkor meg csak gondolná. Ugyanaz.
Valahogy az exekkel ilyesmi soha nem volt(leszamitva egyetlen exem),hogy "forro" helyzetekbe kerulnénk random.
Teljesen termeszetesen viselkedtek pl egy pultossal akár nyiltan neki álltak bratyizni is elottem/velem, es nem nekem sugdoloztak valamit a csajrol 4szemkozt.
Hanem laza termeszetes volt veluk lenni mindenhol.
Ez a srac meg mintha kinosan ugyelne arra hogy en jol erezzem vele magam nehogy félreértsek egy szitut stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!