Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézegeti?
Sziasztok.
A párommal több, mint 2 éve vagyunk együtt. Előttem 2 évig szingli volt, viszont anno volt egy közel 4 éves kapcsolata. Az exe több férfival megcsalta és nagyon csúnyán váltak el, majd két év után újra találkozgattak de végül nem lett semmi komolyabb, nem jöttek össze, akkor is viszonylag csúnyán váltak el. Egyébként a párom szakított vele, és a mai napig gerinctelennek tartja a csaj akkori viselkedését.
Az egyetlen ami engem zavar, hogy a páromat többször rajta kaptam már, hogy az exe Facebookját nézegette. Volt egy idő, amikor hetente ránézett, úgy hogy én is otthon voltam. Évek óta nem beszéltek, nekem simán mesél a csajról, elmesélte az egész kapcsolatukat.
A mi kapcsolatunkba egyébként semmilyen szinten nem zavar be, majdnem 3 éve nincs a párom életében a nő, ezért nem értem miért nézegeti. Lehetséges hogy megszokássá vált? Nehezen tudom elképzelni, hogy érdekelné ÚGY a csaj, plusz a kapcsolatunkkal nincs semmi baj, veszekedni sem szoktunk, boldogok vagyunk együtt. Mégsem értem, hogy miért nézi az exét 1-2 hetente. Talán mert úgy megbántotta, vagy valamilyen szinten érdekli még?
A páromat nem szeretném erről megkérdezni, mert félek, hogy gyanúsításnak venné holott semmi okot nem adott féltékenységre soha.
Szerintetek ez normális dolog?
Köszönöm előre is a válaszokat.

Emberileg utálja mint a sz*rt, ez az oka, hogy nem kellene neki. Minden más értelemben meg nagy eséllyel még vannak érzelmei iránta... :(
Habár, nem akarlak összezavarni, de vannak emberek, akiket én is megnézek a szociális platformokon néhány hetente, nem is feltétlen exek, egyrészük szimpla ismerős volt mindig is... Egyszerűen a kíváncsiság, esetleg vannak, akiken jól esik nevetni egyet. De ha a párod nem olyan típus, aki végiggörgeti még a volt osztálytársai facebookját is unalomból, akkor ez a rész tárgytalan.

Dehogy nézi szimpla kíváncsiságból. Ereszd már ezt el. Te is leírod , hogy válaszra sem méltatja. Dühös. Tudod mikor nem érezne már iránta? Ha semleges lenne.
De akkor válaszolt is volna. Neked mutatja, mert te majd vigasztalod.
Nem igaz, hogy ennyire nem látod.
De tudod mit? Hitesd el magaddal, hogy csak úgy nézi, és nincs mögötte semmi.
Én is rá-ránézek ismerősökre, de olyanra aki ex volt vagy ex -szerelem, na arra csak akkor ha érdekel. Ha nem, max, egy évben egyszer ha szépen váltunk el, hogy mi lehet vele. kb.
Szóval húzd még meg vond, de ettől még a párod az exét szereti. Nem is kicsit. Olyan durván megbántotta, hogyha belefeszül sem tud új esélyt adni. De ettől még őt szereti. Téged nem

Igazából a legjobb az lenne, ha közömbös lenne felé. Mint egy idegen szinte. Akár düh, akár szeretet akármilyen érzelem is tombol benne attól még érzelem. Nem közömbösség.
Nekem is van egy párkapcsolatom jelenleg amiben a párom bevalotta, hogy az exe elhagyta őt és iszonyatosan dühös volt rá ez miatt. Mégis pár hét múlva lefeküdtek. Aztán pár hét múlva megint, de állitása szerint csak kétszer történt meg. Már nem azért, de ha én gyűlölök valakit arra nekem fől se állna. Akármilyen szép és jó vele az ágyban.
Nem tudom, hogy a csajom hogy élvezhette, de ezzel a kérdéssel biztos nem vagyok egyedül. Csak úgy, hogy érzelmileg nem tud túllépni.
Egy ex fel-felbukkanása mindig rosz omen egy kapcsolatban még ha az online világot is nézzük.
Végülis mit mondott a párod. Megnyugtató választ kaptál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!