Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézegeti?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A párommal több, mint 2 éve vagyunk együtt. Előttem 2 évig szingli volt, viszont anno volt egy közel 4 éves kapcsolata. Az exe több férfival megcsalta és nagyon csúnyán váltak el, majd két év után újra találkozgattak de végül nem lett semmi komolyabb, nem jöttek össze, akkor is viszonylag csúnyán váltak el. Egyébként a párom szakított vele, és a mai napig gerinctelennek tartja a csaj akkori viselkedését.

Az egyetlen ami engem zavar, hogy a páromat többször rajta kaptam már, hogy az exe Facebookját nézegette. Volt egy idő, amikor hetente ránézett, úgy hogy én is otthon voltam. Évek óta nem beszéltek, nekem simán mesél a csajról, elmesélte az egész kapcsolatukat.

A mi kapcsolatunkba egyébként semmilyen szinten nem zavar be, majdnem 3 éve nincs a párom életében a nő, ezért nem értem miért nézegeti. Lehetséges hogy megszokássá vált? Nehezen tudom elképzelni, hogy érdekelné ÚGY a csaj, plusz a kapcsolatunkkal nincs semmi baj, veszekedni sem szoktunk, boldogok vagyunk együtt. Mégsem értem, hogy miért nézi az exét 1-2 hetente. Talán mert úgy megbántotta, vagy valamilyen szinten érdekli még?

A páromat nem szeretném erről megkérdezni, mert félek, hogy gyanúsításnak venné holott semmi okot nem adott féltékenységre soha.

Szerintetek ez normális dolog?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2021. máj. 24. 10:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kapcsolatotok stabil lenne- ezt te is tudod, -nem más nőket nézegetnem pláne nem olyan exet aki durván megbánthatta.

Nem beszélve arról hogy te meg idegennek beszéled ezt meg és nem vele.

2021. máj. 24. 14:35
 12/30 A kérdező kommentje:
Egy ok tart vissza hogy vele beszéljem meg. Nem akarom “meggyanúsítani” vagy feltekenynek tűnni.
2021. máj. 24. 16:10
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor emésztődj magadban. Egy dolog tart vissza, félsz az igazságtól

Én aztán nem vagyok féltékeny típus, de ilyen után nem is nagyon lenne miről beszélnünk. Elmondanám, hogy láttam, hogy nézi az oldalát, köszönöm az együtt töltött időt, de mivel FELNŐTT ember vagyok, tudom ez mit jelent.

És szépen kiadnám az útját.

Te ezt nem akarod, azért ülsz ezen a témán. Ő meg közben az exéről álmodozik.

De hátha jobban felrázlak. Szerinted ha nézegeti és nincs túl rajta, csak romantikusan gondol rá? Segítek, nem. Úgy gondol rá. Bizony. Exére veri, mikor te épp nem tudsz róla, róla álmodik, fantáziál. Utálja mint a szrt mert megbántotta, de mégsem tudja elengedni. Ez még inkább erősebbé teszi az érzéseit.

Ez van, gondolkodj!

2021. máj. 24. 16:16
 14/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, mindenképp átgondolom.
2021. máj. 24. 16:51
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

1. mert szereti

2. te csak vigaszkapcsolat vagy, átmenetileg

3. majd az utánad következőt fogja valóban szeretni, mert akkora túllépett az exén és rajtad is (hiszen te nem számítasz neki semmit)

2021. máj. 24. 17:07
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Szegény kérdező, biztosan nem ilyen válaszokra számítottál.

Szerintem is igazuk van a többieknek, de sajnálom hogy gyik-en kaptál elsőként a kérdésedre ilyen választ.

Ha átgondolod és úgy érzed, lépned kell, akkor kitartás neked!

2021. máj. 24. 17:37
 17/30 A kérdező kommentje:
Igazából abszolút nem gondolom, hogy egyből lépnem kell, de egy komoly beszélgetésre mindenképp indíttatást kaptam tőletek. Aztán majd abból kiderül, ha valóban nem ez az én utam.
2021. máj. 25. 05:43
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ha le is ülteted, nyilván nem fogja megmondani az igazat. Valószínúleg jobb neki kapcsolatban kínlódni miatta, mint egyedül.
2021. máj. 25. 10:33
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Pont te vagy, aki miatt fent tudja tartani a fejét a víz felett.
2021. máj. 25. 12:15
 20/30 A kérdező kommentje:

De lett volna lehetősége újra kezdeni vele. Kezdeményezett felé az exe mikor már együtt voltunk is, (bejelolte újból, irt neki) ő viszont megmutatta nekem és elutasította, az üzenetet pedig nem fogadta el. A mai napig ott van, válaszolatlanul.

Ezek miatt olyan nehéz a döntés. De valószínűleg igazatok van, át kell gondolnom.

2021. máj. 25. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!