Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézeget ez az ember engem folyton?
Instagramon leseget egy nő akit nem is ismerek, viszont a párommal kavartak egy időben. Páromat követi, minden képét likeolja, azt is amin velem van.
Egyszer megelégeltem, hogy sunyin lesegeti a sztorijaim és bekövettem a csajt, hogy vegye észre hogy látom. Megengedte a követést (privát volt), de be nem követett. Én meg sem néztem a profilját, nem érdekel különösebben úgyhogy kb egy kis idő után ki is követtem.
Ő is kapcsolatban van már azóta, ettől függetlenül megnéz és főleg akkor amikor a párom velem közös sztorit tesz ki vagy megjelöl benne vagy az én sztorim osztja tovább.
Miért csinálja ezt? Mit akar?

Ennyiből nem lehet tudni szerintem. Az emberek mindenki nézeget mindenkit. Ebből él az egész bulvár kb. hogy érdekli az emberekt mások élete.
Szerintem, ha lenne valami a pasiddal, akkor mindenesetre nem likolgatná. Én azt tippelném, hogy max annyi lehet, hogy még mindig bejön neki a pasid.

Ha publikus, egyszeruen megnezheti. Ha igazan zavarna, csak az ismeroseid lathatnak.
Kivancsiskodo, es fuggoseget is okoznak netes nezegetesek. Ez nem zaklatas, barmennyire nyomaszto.

" viszont a párommal kavartak egy időben. "
.
Minő nagy kérdés. Nem esett le, hogy miért?
Ráírni szerintem durva lenne. Ez csak egy finom kis jelzés volt, hogy látom!
Nem, nem tudom mi lehet a fejében, nekem is voltak exeim, vagy akikkel kavartam de én nem nézegetem sem őket, nemhogy még a barátnőjeiket.
Szóval?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!