Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltpasi fenyegetőzik hogy nyilvánosságra hozza a fényképeimet. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
majd 2 évers kapcsolat volt, nagy szerelem, és volt hogy csinált rolam képeket fehérneműbe/ anélkul , és most hogy vége azt mondta ha valami nem tetszűt hall a képek mennek telefonszámommal és pontos címemme, mit tegyek é egy ember hogy változhat meg ennyire?2010. aug. 24. 11:46
11/22 anonim válasza:
Azt kaptad amit megérdemeltél, ez egy jó tanulság lesz.
Később majd előbb gondolkozol, azután cselekszel.
Egyébként nem megveretni kell, hanem beigérni a verést, ha megteszi. Aztán be is tartani az igéretet.
12/22 A kérdező kommentje:
és az a legroszabb hogy mint embert most is szeretem életem legszebb 17 honapja volt ,, még igy is :S
2010. aug. 24. 12:19
13/22 A kérdező kommentje:
ááá most sincs aktuális , kiveél veretném ? meg amugy is ki gondolta volna mikor már közös életről meg gyűtűről házasságrol beszélttunk, nem vagyunk már gyerekek
2010. aug. 24. 12:21
14/22 A kérdező kommentje:
meg amugy is én soha nem tudnám bántani , inkább csak sirnák a szobámba , és azon gondolkoznák hová lett az az ember akit én szerettem
2010. aug. 24. 12:26
15/22 A kérdező kommentje:
soah többé nem leszek szerelmes , nem engedek magamhoz közel senkit,
és igen megnéztem mi van az excsajok.hu
rolam nem ilyen jellegűek a képek , de mégis zavarna a felrakná, azt sem értem miért vannak meg rolam a képek ő dobot hagyott el és még most is szívhatom fél évvel később is
2010. aug. 24. 12:39
16/22 JulesM111 válasza:
Várjuk szeretettel képeid az excsajok.hu-n xD
17/22 A kérdező kommentje:
na ne várj nagy durranást :D voltam fel az oldalon , hát rólam csak ilyen lekapott fotók vannak mikor öltözöm vagy fehérneműben alszom szal nem hiszem hogy én leszek az oldal sztárja :D
2010. aug. 26. 07:56
18/22 JulesM111 válasza:
Viccet félre téve, na hagyd magad zsarolni, inkább ess túl ezen, rakja fel valahová, és le van **arva. Valaki biztosan felpofozza majd ezért előbb-utóbb. Jah, és minden csoda 3 napig tart.
19/22 anonim válasza:
Az [link] -t én is szoktam nézegetni, valóban jó oldal. Viszont már ott van az expasik.hu is, úgyhogy blöfföld be neki, hogy neked is vannak képeid róla, úgyhogy ha felteszi, az övéi is mennek. (Adott esetben montírozz össze pár képet az arcképével, lehetőség szerint minél ratyibb testtel és írj hozzá egy jó kis szaftos sztorit.) Valószínűleg ettől meggondolja magát.
20/22 anonim válasza:
Ha meglátod magad valahol,akkor egyértelmű hogy ő tette fel a képet,mondjuk internetre.Ezért fel is jelentheted,nem picit meghurcolják...ne fenyegesd vissza,de sztem nézz utánna neten hogy mik a jogaid,és mond el neki,hogy akkor te meg igy fogsz tenni...amúgy a személyes vélemény meg az,hogy ez egy szemét alak,és az inteligenciája kb zéró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!