Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyilvánosságra hozhatom a szerető férjemnek írt
mailjeit?
Figyelt kérdés
A férjemnek távkapcsolata van egy nővel, aki egy tőlünk távoli országban él. Nagyon ritkán két három havonta egyszer találkoznak, tudtommal szex még nem volt közöttük, s a kapcsolat már kb. két éve tart. Onnan tudom mindezt, hogy hozzáférésem van a férjem postafiókjához, természetesen az ő tudta nélkül, elolvasom a neki írt leveleket már évek óta, mert sajnos gyakoriak a félrelépései. De eddig csak a farkával lépett félre, de most úgy érzem, hog a szívével is, s ezért akarom drasztikusan megakadályozni ezt a kapcsolatot, s arra gondoltam, hogy elküldöm a nő munkatársainak azokat a leveleket, amelyeket az én férjemnek írt, így szégyenítve meg őt, hogy nős férfival kezdett ki. Szeretném tudni, hogy jogom van-e ezt megtenni, vagy törvénybe ütköző? S ha válásra kerülne sor, akkor ezeket a leveleket, mint bizonyítékot a férjem hűtlenségére, elfogadja-e a bíróság?
2009. júl. 28. 07:55
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy törvénybe ütközik-e, de szerintem etikailag elfogadhatatlan lenne.
2009. júl. 28. 07:59
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem kellene tovább küldözni.Ha tudod,hogy ezt teszi miért nem hagyod ott?A bíróságot nem tudom, ezek nem kézzel írt levelek, mondhatják, hogy te írtad őket,hogy legyen ellene valami.De én mindenesetre magamnak átküldözném,hátha jó lesz valamire:)
2009. júl. 28. 08:01
3/7 anonim válasza:
nincs jogod. bár a PTK-ban ha jól tudom levéltitok megsértése címen elsősorban a sima levélre értve van megfogalmazva a jogszabály, de sztem erre is kiterjed. amugy meg nemhiszem h jogi lépéseket tenne az ügyben...
2009. júl. 28. 08:05
4/7 anonim válasza:
"így szégyenítve meg őt, hogy nős férfival kezdett ki. "
csak magad szégyeníted meg. az hogy mással kavar az a te "hibád" is.
"Szeretném tudni, hogy jogom van-e ezt megtenni, vagy törvénybe ütköző? " az a gáz, hogy mivel magyarázod a leveleket. honnan jutottál hozzájuk? hát törvénytelen eszközökkel találtam őket? ...
a gmail-nél még a öngyiklosságot elkövető gyerek szülinek sem adta ki a leveleket jogi problémák miatt.
ha elküldöd azt az emailt, akkor sokkat kell majd csatázni és nem hiszem, hogy minden áron ezt akarod. inkább végső eszköz legyen az email. ha már nagyon nincs más akkor ezzel gyere elő,de így is nehéz lesz elmagyarázni,hogy lopott az információ amit tudsz.
2009. júl. 28. 08:06
5/7 anonim válasza:
Egyszerűen, hagyd ott a férjedet. Ha már többször félrelépett akkor azután is megteszi majd, hogy ezt a kapcsolatát megakadályozod. A nőt nem kell megszégyeníteni, mert a munkatársait különösebben nem érdekelnék, hogy kivel van és kivel nem. DE elsősorban gondolkozz el azon, hogy a férjed miért csalt már meg ennyiszer. Mert általában mind a két fél, hibás a megcsalásban. Ha szereti azt a nőt, akkor had szeresse, de benned legyen annyi, hogy nem alázod meg őket és tartod magad annyira, hogy keresel a férjednél jobb férfit, aki megbecsül és aki mellett nem kell állandóan attól rettegned, hogy megcsal. Amúgy feleslegesen aláznád meg a nőt, mert az legalább annyira undorító dolog, hogy titokban olvasod a férjed leveleit.
2009. júl. 28. 10:21
6/7 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy mindig kettőn áll a vásár? Miért a nőt akarod megszégyeníteni, a férjeddel kéne elbeszélgetni. Azt mondod nem ez az első félrelépése, azon kellene gondolkodni mit nem kap meg otthon. És különben is, honnan tudod, hogy azok a nők akikkel a férjed kavar tudják, hogy felesége van? Nyilván nem azzal kezdi a beszélgetést, hogy figyelj nős vagyok, de ez nem akadály. Sose értettem az ilyen feleségeket, akik otthon csendben tűrnek, csak a pasi le ne lépjen.
2009. júl. 28. 10:28
7/7 anonim válasza:
Szia!
Véleményem szerint se küldd el a leveleket, mert abból még a végén Te kerülnél ki vesztesen, Te lennél a szemét. Én is nagyon dühös lennék a helyedben, de azt szokták mondani, hogy akkor leszel nagy, amikor felül tudsz kerekedni az indulataidon, és nem süllyedsz a megsértő személy szintjére. Úgyhogy meg kéne beszélned a férjeddel, hogy nem vagy már hajlandó rá több évet, hónapot, sem napot szánni. De megkérdezheted tőle, hogy miért csinálta ezt veled. Azért némi magyarázatot megérdemelnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!