A kérdésem a következő lenne, és szeretném, ha nem csinálnátok belőle ügyet, és nem kerülne nyilvánosságra, én egy 16 éves Istenhíő budapesti lány vagyok. A kérdésem a következő, a szüzességem és a szűzhártyám velem születik, vafgy kialakul bennem?
Veled születik, szűzhártyát szerintem nem lehet kipisilni, nem egy kődarab..
Hol voltál te felvilágosítás órán?
Nem sajnos nem kamu, bárcsak az lenne, de nem tudok róla sokat ez itt a fő probléma, továbbra is várom a válaszokat!
Nem értem, mért is lenne kamu csak azért mert Istenhívő? ez talán nem akkora baj...
A nyilvánosságos dolgot pedíg azért írtam ki ,mert van aki kérdése felkerült ilyen-olyan oldalakra, és én ezt végképp nem szeretném... :(
Szia!
Hat ne haragudj de nagyon meglepo volt a kerdesed,mert 16 evesen mar gondolom tanulsz biologiat.De ezt nem roszbol mondom,tenyleg.
Szoval:igen,te szuzkent szuletsz meg es a szuzhartyad se kozbe alakul ki.Ha egy fiuval egyutt voltal ugy h megtortent a nemi aktus akkor valoszinuleg kilyukasztotta a szuzhartyadat is.Nekem ez veres folyaskent tavozott.Nem pisiled ki hanem a huvelyedbol tavozik.A vizelet a hugycsobol jon ki.A ketto nem ossze tevesztendo!
De elofordul h egy lanynak nincs szuzhartyaja,sok ilyen esetrol hallottam mar.
Kerdesem:Erdekel a tema vagy mar tortent is valami?
Mert szerintem jo lenne ha a temat jobban attanulmanyoznad.
Minden jot.
egy 7 honapos kisfiu anyukaja
Szia!
én úgy tudom,hogy rengeteg őszibarackot kell ahhoz enni,hogy az embernek kialakuiljon a szűzhártyája,a cseresznye például nem jó..
ha elszakad a szűzhártyád,akkor pedig minél hamarabb össze kell varni tűvel és cérnával,ezt lehetőleg végezd el minden nemi aktus után,mert különben folyamatosan romlani fog a szemed..
Szuzkent szuletsz es szuzhartyad is van mar akkor es nem kozbe alakul ki.
Ezt akartam irni,bocsi.
Elozo voltam.
Köszönöm, szépen, ige, anyukááméknak is felvetettem már a kérdést, hogy mi lenne, ha...
Ők az én koromban erről még hallani sem akarnak, valahogy meg is értem, minden esetre anyukámmal át tanulmányozzuk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!