A kérdésem a következő lenne, és szeretném, ha nem csinálnátok belőle ügyet, és nem kerülne nyilvánosságra, én egy 16 éves Istenhíő budapesti lány vagyok. A kérdésem a következő, a szüzességem és a szűzhártyám velem születik, vafgy kialakul bennem?
Kedves 20:22-es 15 eves fiu!
En vagyok az anyuka aki ugy tunik az egyetlen ertelmes valaszt adta ennek a leanyzonak.
En is kereszteny vagyok de mint latod tisztaba vagyok a dolgokkal es mar 12 evesen is az voltam.
Tehat ez nem keresztenysegtol fugg hanem utanajarastol meg valamennyire a szuloktol is.
Nagy vallasos csaladokba valoban tabukent kezelik a dolgot,meg az en szuleimnek se volt szabad ilyenrol beszelni otthon.Viszont minket mar "felvilagositottak" a szuleink pont a nagyszulok peldajabol adodoan.
Ez nem helyes h tabukent kezelik,en is elhataroztam h a gyerekeimet hamar "felvilagositom" a dolgokrol h nehogy igy jarjon mint ez a szegeny leanyzo aki gondolom az osztalytarsaitol hallott egy es mast.
Viszont 16 evesen mar letezik a biosz ora is es ha az en idombe mar altalanos iskolaba volt felvilagosito ora akkor gondolom most is van.Ezert nem ertem igazan a kerdest.
Viszont azt nagyon nem szeretnem h a keresztenyek belegyenek skatulyazva.
Ez a kerdes nem azon mulik,lasd az en peldamat.
oké hogy hívő, de azért azoknak is ilyen témában felvilágosultnak kéne lenni nekik is volt biológia...
de hogy ekkora ökörségeket kérdezz már bocsáss meg
még nem is láttad a saját puncid...vagy nem is menstruálnak a hívők?????? azt sem tudod hol pisilsz?
az ember szűzen születik szűzhártyával, a szüzességed akkor veszíted el ha egy fiúval szexelsz majd...és akkor a szűzhártyád kilyukad, szóval kitágul sztem az nem fog darabokban kijönni!!
még én is szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!