Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltpasi fenyegetőzik hogy nyilvánosságra hozza a fényképeimet. Ti mit tennétek?
:D:D:D Utolsó, ez jó. Szerinted egy helyen tárolja őket. Én a volt csajomról négy helyen is tartok képeket, ebből csak kettő van a számítógépen vagy interneten (e-mail fiókomban, ahová jelszó is kell) csak az a különbség hogy én soha nem raknám fel őket sehová.
Figyelj, ha fel akarja rakni, úgy is felrakja. Ha megvereted, azért rakja fel, ha feljelented azért rakja fel. Zsarolásért meg akkor jelenthetnéd fel, ha valamit követelne is cserébe azért, hogy ne rakja fel.
Utólag már nem tehetsz semmit. A nagy szerelem közepette kellett volna legalább annyira gondolkodnod, hogy neked is legyenek róla képeid és közös képek is készüljenek.
1. Nem kell ilyen képeket csinálni
2. Sztem majd látunk excsajok.hu-n.
jaj! sajnos tenni nem tudsz semmit, esetleg amit egyébként sosem ajánlanék, az aktuálissal próbáld meg befenyíttetni :)
pár éve még azt mondtam volna, nem igaz, hogy az ember annyira elvakult a szerelemtől, hogy nem látja, mi lakozik a másikban, de azóta a média tett róla, hogy ez ne így legyen. egyébként ha csak az aktuális pasidnak akarná elküldeni, abban nincs semmi, hiszen sokan "fényképezkednek" a párjukkal, de ha nagyobb nyilvánosság elé akarja tárni, az már valóban sértő.
az mondta ha mégesgyszer meghalja hogy valaki előtt roszatt mondok rola mindent nyilvánosságra hoz,
de én nem mondok rola semmit hisz magamat járatom le azzal ha lehordok olyat akit 2 éven keresztul főnyeremény ként mutattam be mindenkinek.
de paranoijás , bárkitől bármi roszat hall rám fogja hogy csak tőlem eredhet ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!