Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj? Mi normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Mi normális és mi nem?

Figyelt kérdés

A párommal már közel tíz éve vagyunk együtt. Azóta lett kettő gyermek. Az elején minden szép volt, viszont nap közben nem különösebben foglalkozott velem sosem, csak este jött haza, stb... A gyermekek körül soha nem segített semmiben, még egyszer sem etette meg őket legalább ha mást nem is. Az első szülés után már az első hazaérkezett napon azt kérdezte most mikor lehet köztünk valami? Sajnos ez minden nap így ment, nem értette meg, hogy NEM lehet most, nem én nem akarom. Ha éppen az nap mikor ő szeretné és nem szexelünk elfordul, el mond napközben mindennek, és azt érezteti hogy rossz vagyok. Persze, az első szülés után sem várhattam ki a 6 hetet, és akármilyen összeszorított foggal de kedvében akartam járni mert űgy éreztem én vagyok a hibás, de ő sem várta ki ugyanis folyamatosan csalt.... Nagynehezen megbocsátottam akkor, és teljesen elhittem, hogy velem van a baj. Ma ugyanez a téma, napközben egy rongy vagyok, egy semmi. Este szeret, ha véletlenül fáj valamim, vagy fáradt vagyok akkor "kétszínű ribnc" vagy "nyomorék, akivel egy egyszerű dolgot sem lehet csinálni" és hasonló vagyok.

Tényleg ennyire szörnyű egy olyan nő, aki néha nemet mond? Velem van a baj? Már nincs kedvem élni, félek az estéktől, hogy ha nemet mondok megint miket vág a fejemhez. Így rá kell magam kényszeríteni de azt meg már nem bírom.

2021. máj. 20. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az mondjuk egy jo kerdes, hogy ez miert igy 10 ev utan derult ki? Semmi elojele nem volt, hogy oriasi hitvany feregnek mondtal igent? Hogyhogy o lett a befuto, 2-vel tobb tetovalas volt rajta, mint a masikon? Az emberek nagy tobbsege sajat maganak keresi a bajt. Nem kerdes, hogy le kell innen lepni.
2021. máj. 20. 17:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló, hidd el egy élet is kevés, hogy kiismerjünk egy embert. Én sem tudtam előre, hogy egy agresszív bántalmazó állat, 13 évig semmi jele nem volt, a környezete szerint egy jámbor ember, bezzeg a 4 fal között....
2021. máj. 20. 17:53
 13/15 anonim ***** válasza:
39%
Hát nem kellett volna osszeszoritani a fogaid és orálozni, hiszen gondolom te is kivantad.
2021. máj. 20. 20:21
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Aki nem élt ilyen kapcsolatban, az nem értheti ezt.

Nekem 14 év kellett, hogy rájöjjek nem én vagyok rossz, bár ennyire azért nem volt durva a dolog. Csak az, hogy amit én mondtam az sosem volt jó, és szép lassan el is hittem, hogy én nem értek semmihez, hogy nélküle senki vagyok, hogy nem jól takarítok, hogy nem jól sz@pok, hogy kövér vagyok, hogy szarul öltözöm stb.

Rájöttem, hogy megcsal, ez volt az utolsó csepp a pohárban, beadtam a válás, azóta kiderült, hogy fűvel-fával kikezdett megcsalt.

Még az utolsó nap is azt mondta, hogy vissza fogom őt hívni, mert egyedül nem fogok boldogulni, csak olyan pasinak fogok kelleni, akinek nincs lakása és mivel nekem van a lakhatást látja majd bennem.

Hát nem jött neki össze. Két éve váltunk elg. Egy év alatt többet elértem, mint vele, és utána jött egy fantasztikus pasi, akivel összejöttünk, boldogok vagyunk, aki megbecsül és saját háza van :)

Kérdező lépj ki mielőbb. Te is értékes vagy, nem hidd el neki amit mond.

2021. máj. 21. 09:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket én is megkaptam. Hogy nem kellesz a kutyának sem. Meg csak olyan férfit találsz aki ütni verni fog, hozzá teszem ő vert a gyerekek előtt. Meg, hogy melletted éhen döglenek a gyerekek. Nem vagy jó semmire, és még sorolhatnam..
2021. máj. 21. 11:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!