Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindennapos főzés ? Igen vagy ne?
Nem, néha kell pihenni, rendelni, kajáldában enni, stb.
De nagyrészt főzés.
Mire gondolsz pontosan? Hogy jó e? Vagy megéri e?
Hány főre?
# 2.vagyok
Szerintem ez nem jó ötlet. Eleve mindennap főzni nagyon időigényes munka és pénzügyileg is ha mindennap főznél sztem sokkal több menne a kukába mint amennyit megesztek. És na a főzés elég fárasztó egy dolog főleg ha dolgozol is... Azt egy idő után nem lehet csinálni.
Meg magamból kiindulva én mindig 2 napra szoktam főzni(rosszabb este 1 napra) de nálunk mindig aza nagy probléma hogy mi legyen a kaja.
Ha minden nap főzöl még kevésbé tudsz változatosan főzni szerintem.
A pasid (nem hivom ferfinek) miert nem foz?
En munka mellett is fozok. Ezt altalaban este vagy hajnalban tudom megtenni.
36F, mint Ferfi.
8# Jaj már ez a fogalmakkal izmozás... Nem férfi, mert arra kéri a párját, hogy főzzön?
Kérdező: én majdnem minden nap főzök, néha tényleg megterhelő, de jobban szeretem a saját főztömet, mint másét, így én magam választottam ezt.
Amúgy 1,2,3 napra simán meg lehet főzni, nem muszáj szó szerint MINDEN NAP :)))
2 napig még majdnem minden eláll a hűtőben, megmikrózva/forralva egyet jó tud lenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!