Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindennapos főzés ? Igen vagy ne?
Mi nem rendelünk, de nem is főzőcskézünk minden nap.
Főzünk nagyobb adagokat több napra, használjuk a fagyasztót, stb.
"Párom mániiája a friss étel"
Akkor ajánld fel, hogy főzöl heti 1-2 alkalommal, ha az neki nem elég akkor ő főzzön a maradék 5-6 napon. Nincs ezzel gond. :)))
Reggel is meg lehet főzni, nemcsak este - és akkor legfeljebb együtt hideget esztek este. Vagy felmelegítitek.
De attól sem esik le senkinek a gyűrű a kezéről, ha 8kor eszik este, ha 7kor kezd el az egyik főzni.
Azt írtad, a párod igényli a friss kaját - én ezt úgy értelmeztem, hogy te nem feltétlenül ragaszkodsz hozzá. Hát akkor egyél mást.
Szerintem életemben nem főztem vacsorát frissen, vagy szendvicset eszünk, vagy maradékot. Ha valakinek nem tetszene az itt élők közül, akkor nyilván ő főzhetne magának mindig frisset, de nem fogok azért ugrálni, mert valaki finnyás és nem megfelelő őfelségének a pár órával korábban készült kaja....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!