Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az csendes, amolyan papucsférj típusú férfiaknak valójában boldogtalan az életük?
Sok olyat látok, hogy csak mennek az asz asszony után kedvetlenül, olyan típikus "leszarom a világot" tekintettel és sokszor elgondolkodom, hogy az ilyen fickóknak vajon hogyan telnek a mindennapjaik?
Otthon s gondolom mindenben az asszony dirigál nekik, nincs nyugodt percük sem, pluszban meg ott vannak a gyerekek is, tehát én nem irigyelném ezt a közeget...
Én az a fajta vagyok, hogy ha soha az életben nem lesz nőm, nekem akkor sem kéne ez az életmód, mert nem tudnék ilyen szinten megalkuvó lenni. Egy normális kapcsolat nem ilyen szerintem, hanem abban mindkét félnek egyenlőnek kellene lennie, de a legtöbb kapcsolatban (amit ismerek) ez csak a legelején szokott így lenni, mert a nők elég hamar kihasználják az ilyen csendesebb pasik természetét és szépen fokozatosan átveszik az uralmat minden téren - házisárkány effektus..
Nekem nem kell ilyen "kapcsolat", pedig lett volna lehetőségem rá már többször is, de nem éltem vele. Ilyen alapon lehet minden féle incelnek vagy tököm tudja minek hívni, de én annál többre tartom magam és vannak konkrét elképzeléseim nők terén is éppúgy mint párkapcsolat terén is és amíg nem találom meg azt a partnert amelyik az igényeimnek megfelel maximálisan minden téren, addig nem fogom törni magamat egy rosszabbért csak azért, hogy legyen valakim... Sok nő ezt valamiért nem tudja felfogni szerintem.
9: ja, én lazan megcsináltam hogy amikor sok lett akkor szépen vettem nekik egy lakást hívtam a költöztetoket és 3 munkanap alatt már költöztek is. Később meg felujittattam a lakást nekik, utalom a pénzt és béke van.
Nem nagy dolog, mindenki azt csinál amit akar
"ez csak a legelején szokott így lenni, mert a nők elég hamar kihasználják az ilyen csendesebb pasik természetét"
Akkor most jövök egy ellenpéldával : magammal.
Én a legelején voltam házisárkány, mert iszonyatosan fiatalon jöttünk össze (én 18 voltam, ő 19). Mindenben ellenséget, veszélyt láttam, gyakorlatilag bárhova ment nélkülem hisztiztem, féltékenykedtem, jelenetet rendeztem. Belenézegettem a telójába, néztem kiket néz az utcán, figyelgettem a facebookját, hogy kinek lesz az ismerőse.. Egy paranoiás elmebeteg voltam és meg is lett az eredménye, mert kidobott mint macskát szarni 1 év után. Jogosan.
Voltunk külön pár hónapot, én elkezdtem pszichológushoz járni és felkutatni a gyerekkorom miértjeit, mert a személyiségünkre hatalmas hatással vannak akkor apróbbnak vélt dolgok is. Pl anyám mikor 10 éves voltam, bevont a "kutakodásaiba", mert én értettem már akkor a számítógéphez, ő meg nem. Megkért többször, hogy olvassam el az akkori csávójának az emailjeit, mert biztos félrejár. 10 éves voltam. Fogalma sem volt anyámnak akkor, hogy ez milyen borzasztóan káros és mennyire megmaradhat a gyerekbe.
Na de rövidre fogom, szóval külön voltunk pár hónapot, közben beszélgettünk sokat. Elképzelni nem tudom miért, de az elnyomó, mártírkodó, hisztiző személyiségem ellenére maradt még benne szeretet irántam nagyon mélyen és azt mondta ha ebben tudok változni, akkor szeretne velem lenni. Segít, türelmes lesz, de foglalkozzak ezzel.
Így is lett.
8 éve vagyunk együtt. Ha elmegy a kollégákkal sörözni, jó bulit kívánok neki és adok egy puszit. Ha itthon van és átmegy a másik szobába a hobbijával foglalkozni (gitár), addig én filmezek, játszok, nagyon jól elvagyok. Ha elmegyünk kettesben valahova, nem csüngök rajta, hanem elvegyülök a többiekkel és végre tudok lazítani. Ha délután ledőlne aludni, mert kimerült, bedugom a fülest és sorozatot nézek. Szeretem végre az én-időt. Szeretek végre kimozdulni barátnőkkel. Új hobbikat találtam magamnak, visszatértem a régi önmagamhoz és nem csak az "ő másik fele" voltam, hanem egy "egész" lettem.
Szóval lehet változni, léteznek normális kapcsolatok, de az biztos, hogy kicseszett sok munka van ebben mentálisan, lelkileg, amit más nem lát.
Amúgy baromi büszke rám, rendszeresen hangoztatja, hogy a legerősebb embernek tart a világon, hogy kitudtam törni abból a sok rosszból és teljesen új ember lettem mellette. Én pedig az egekig magasztalom, amiért türelmes volt, mellettem volt és segített mindenben.
Nekem.a szeretőmnek pont ilyen férje van
3 éve vagyok a holgyel
Ja es mindent tud a pancser.
Szóval nem.is tudom mit irjak a kerdesedre
Szerintem.nem.kell sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!