Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is tapasztalt olyat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalt olyat, hogy az átlagosból tehetőssé vált párját megváltoztatta a pénz?

Figyelt kérdés
Nagyképű lett és nemtörődöm.

2021. máj. 14. 09:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A pénz nem ruházza fel az embert új tulajdonságokkal, csupán felerősíti a már meglévőket.

Tehát ha emberünk eddig is (minimum rejtve) hajlamos volt a nagyképűsködésre, akkor a pénz birtokában ez a tulajdonsága felerősödik.

Akinek van önismerete, az még idejében meg tudja állítani, illetve tompítani a káros folyamatokat.

2021. máj. 14. 20:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A szánalmas törpe akkor is szánalmas törpe marad, amikor épp akad mivel visszaélnie.
2021. máj. 15. 00:18
 13/14 Senior Séf ***** válasza:
100%
Az exem ilyen volt. Rendszerváltás után felfelé ívelt a karrierem, egyre jobban kerestem, ő pedig lubickolt a pénzszagra gyűlő barátnők körében. Egyre nagyobb lett az arca, egyre jobban lenézte még saját szüleinket is, akik "tisztes szegénységben", de annál nagyobb egymás iránti megbecsülésben éltek. Amikor a gyerekeinket is elkezdte ilyen irányba terelni, megkértem, gondolkodjon már el, ki a jó büdös franc tette a valaga alá mindezt, és akkor vágjon fel, ha ő maga volt. A vége válás lett. Hadd ne meséljem el, hogy most hogyan "él".
2021. máj. 16. 16:28
 14/14 anonim ***** válasza:
67%
A barátnőm ilyen volt, mikor elkezdett kétszer annyi pénzt keresni mint én, nagyképű lett, folyton keresett valami dolgot amivel megalázhat. A pénzt amit keresett elszórta nagyon drága ruhákra, 20 ezer forintos krémekre meg sminkszerekre, méregdrága teljesen felesleges lakberendezési tárgyakra. Előtte évekig az én pénzemet költötte, de onnantól hirtelen már nem lett közös a pénz. Én egy évig spóroltam egy bizonyos dologra, mikor meg akartam venni, közölte h az én fizetésemmel nem vehetek ki ennyit a közösből, akkor betelt a pohár.. még pár hónapig szenvedtünk-veszekedtünk de aztán leléptem
2021. máj. 30. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!